Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koa data beshe na intervju?Прегледај го приврзокот 282241eve od deneska..sho znaci via sega
08.06.2019 билKoa data beshe na intervju?
Go nemashe na spisokot za toa prasav, btw gi cistat zaostanati izgleda juni juli narednite 2 nedeli ocekuvam promena i kaj mene08.06.2019 бил
Оооо извини, 08 јули мислев, не јуни. Јуни го завршија, сега се до 7-15 јули негде.Go nemashe na spisokot za toa prasav, btw gi cistat zaostanati izgleda juni juli narednite 2 nedeli ocekuvam promena i kaj mene
подобро ти е да однесеш дополнителни документи и тоа по линија на поредок дедо (роден 1900-1918) , татко и обавезно потврда од клуб Струмица (ако ти треба бр на мобилен од Лазар пиши), по ново одбиваат ако се иде по линија братучед, тетка, вујко итн. Доколку си терал процедура со посредник, додека си на задолжителна носете дополнителни документи.Zdravo aplicirav za BG pasos i potekloto mi e preku tetka taa ima BG pasos.Prasanjeto mi e dali na nekoj mu imaat odobreno preku clen na posirokoto semejstvo t.e vo mojot slucaj tetka. Sega e vo fazata
Образувана преписка N:XXX/20XX/XX.XX.20XX г. Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.
Na intervju bev vo septemvri 2019
Fala vi
подобро ти е да однесеш дополнителни документи и тоа по линија на поредок дедо (роден 1900-1918) , татко и обавезно потврда од клуб Струмица (ако ти треба бр на мобилен од Лазар пиши), по ново одбиваат ако се иде по линија братучед, тетка, вујко итн. Доколку си терал процедура со посредник, додека си на задолжителна носете дополнителни документи.
додека си на задолжително однесете дополнителни документи од поредок ( дедо, татко) и потврда од клуб Струмица. Ти напишав по линија на тетка, вујко, братучеди, не даваат. Затоа додека си во задолжителна однесете ги потребните документи, а не да чекаш да те одбијат бе другар. На ново постапката повторно ќе те кошта плус губиш неколку години во чекање.Da preku posrednik e inaku imam izvadeno takov dokument od klub od Bitola Makedonsko-Bugarsko prijatelstvo.Ako te odbijat posle od ponovo se aplicira taka ? nemoze da dodades dokumenti?
Види тетката по која линија вадела.Da preku posrednik e inaku imam izvadeno takov dokument od klub od Bitola Makedonsko-Bugarsko prijatelstvo.Ako te odbijat posle od ponovo se aplicira taka ? nemoze da dodades dokumenti?
Мислам дека не може тоа другар, отприлика ориентирај се по другите твои статуси.Se proveruva li nekade od koga si na polozitelno ili ne. Ne pomnam od koga e na polozitelno intervju 08/2018 podneseni dokumenti 05/2017.