Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Pozdrav svima
Kaži mi proceduru kada preuzmem Ukaz iz Konzulata u Beogradu da li mogu odma ići u Sofiju I tamo se prijaviti na adresu i matican broj???
Da li ima neko ko je preuzeo ukaz iz Konzulata i išao u Sofiju da to sredi????

Pozdrav svima
Kaži mi proceduru kada preuzmem Ukaz iz Konzulata u Beogradu da li mogu odma ići u Sofiju I tamo se prijaviti na adresu i matican broj???
Da li ima neko ko je preuzeo ukaz iz Konzulata i išao u Sofiju da to sredi????
Ja sam predao preko ambasade prijavu jer sam predao za dete

Дечки дали нешто се има инфо зошто publicbg.mjs. не функционира веќе некое време?

Дечки дали нешто се има инфо зошто publicbg.mjs. не функционира веќе некое време?
Во периодот од 24.12.2025 до заклучно со 04.01.2026 година, пристапот до модулот за закажување термини за поднесување документи и водење интервјуа со кандидати за промена на државјанство, како и до модулот за закажување термини за добивање сертификати согласно член 37 од Законот за бугарско државјанство, ќе биде прекинат поради потребата од техничко одржување и прилагодувања на автоматизираниот информациски систем на Дирекцијата за бугарско државјанство во врска со воведувањето на еврото во Република Бугарија.

Здраво, 76*/2023, статус, мислење некој до каде е? Линкот не фунционира.

Здраво, 76*/2023, статус, мислење некој до каде е? Линкот не фунционира.
Mislam deka nad 8000 nekade bea preminati na finalen status pred Novata Godina. Bar taka beshe objaveno na ruskata fejsbuk strana. No ako ne si bi trebalo denovive da preminesh na finalen status.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom