Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Последниот декрет беше за 16 октомври, денес е за 17-ти ден, дали навистина напредуваа само еден ден? Проверете ги вашите регистарски таблички поактивно.

Jas Bev avgust 10 na intervju 2017 no me vratija na dopolnitelna I od 5juli 2019 na polozitelno sum za ukaz pa zdravje

Последниот декрет беше за 16 октомври, денес е за 17-ти ден, дали навистина напредуваа само еден ден? Проверете ги вашите регистарски таблички поактивно.

Zver si druze! Mozam da recam deka pokraj cela napnatost sto ja ima na forumov mn clenovi deneska od sabajle denot so nasmevka go zapocnaa otvorajki ja temava (forumov) :D

Да другар еден ден, јас бев 18 10 2017 во софија ма интервју и уште нема ништо

Јас сум од 20.10.2017 на интервју и 25-28 ноември 2018 на положително, 95хх/2016, нема ништо сеуште и кај мене, ваљда ќе има наредните денови конечен изход.

Јас сум од 20.10.2017 на интервју и 25-28 ноември 2018 на положително, 95хх/2016, нема ништо сеуште и кај мене, ваљда ќе има наредните денови конечен изход.
Isto i jas

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom