Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Dali bil na proverka kj viceprezidentot ili mu dale odma ?

So srekja neka mu e bravo pa i mie da si docekame sega sme na red

Vcera se pofali eden
Člen deka dobil ukaz 21

Deneska mi kaza eden drugar deka dobil cera i on ukaz on e preko pra dedo
Na 13ti oktomvri 2016 bil na intervju

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Што значи ова преку прадедо? Има стар документ или потврда од клуб со статистика?

Што значи ова преку прадедо? Има стар документ или потврда од клуб со статистика?
Има документ бил е бугарски војник

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

До каде се со издавање на происходи? Знае ли некој?

2014 do kaj se stignato mislam do koj broj znae nekoj pozz

2014 do kaj se stignato mislam do koj broj znae nekoj pozz

Баш ме интересира ако овие со положително становиште или со потпишан указ се некои од тие на список во објавениот протокол за 2015/16, Или нас во протоколот не сметаат како посебен пакет ставен настрана и затоа имаат прегледани само некои од 15/16 кои биле на интервју во септември и плус ја почнуваат 2014та сега...многу живцира што преко ред одат али јебига.

Баш ме интересира ако овие со положително становиште или со потпишан указ се некои од тие на список во објавениот протокол за 2015/16, Или нас во протоколот не сметаат како посебен пакет ставен настрана и затоа имаат прегледани само некои од 15/16 кои биле на интервју во септември и плус ја почнуваат 2014та сега...многу живцира што преко ред одат али јебига.
Такви ги нема сѐ уште. Ние од 2015/16та што сме ставени на проверка од вицепрезидентот или било какви дополнителни проверки во 2017та, ќе си чекаме години и години. Очигледно е дека не се замараат да вршат повторни проверки на стари преписки па ако сакаш и цел архив со бугарски взходјашт документи да им однесеш.

Pepi ti si pa jas ja bev 8 mesec srekno
абе батец го гледам ова (Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване) веке еве влегува во 11 месец МИ СЕ СМАЧИ сакам нешто друго да видам сега не сетне едно исто..:cool::)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom