Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
от интервјуто јас наредниот месец еве ке правам 11 месеци[DOUBLEPOST=1522102389][/DOUBLEPOST]
ти па цело време ко некој политичар ни ги цитираш законите и ни ги фрлаш во лице а ГЛЕДАМЕ ДЕКА НИКОЈ НЕ ГИ Е********БЕ ЗАКОНИТЕ НИ 2 ПОСТО балканска работа зарем не го гледаш тоа......што сакаат како сакаат прават како кај нас така и кај нив...[DOUBLEPOST=1522102569][/DOUBLEPOST]
јас сум еден от нив платив многу повеке от тоа што ти го имаш пишано и ништо ненаправив,,така да веке го пробав и това...

Ако никој не ги ебе законите требало да ти завршат работа, а место да носиш дополнителни документи си можел една честитка да им пратиш за Баба Марта со поздрав ЧБМ па да ти потпишат указ како на сите. Ама тоа е, никој не ги ебе законите особено посредниците и никој не ги ебе тие што не се со "исправни" документи.

Zdravo drugovi moi edno prasanje imate li nekoi informacija za taa 2015 godina pred 2 meseci odnesov dopolnitelni dokumenti a rokot mi bese do 09 03 2018 i kolku se ceka od prilika posle rokot vase mislenje ili nekoj od iskustvo da kaze

Zdravo drugovi moi edno prasanje imate li nekoi informacija za taa 2015 godina pred 2 meseci odnesov dopolnitelni dokumenti a rokot mi bese do 09 03 2018 i kolku se ceka od prilika posle rokot vase mislenje ili nekoj od iskustvo da kaze
На мене рокот ми е до 24 Мај, ги поднесов на средината на Јануар месец и јас исто така чекам но ништо не е сменето... Истото прашање го имам и јас за дополнителна проверка :) Да се надеваме дека нема да трае со години ...

Decki mi se smeni statusot: По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.
Na intervju bev na 17.05.2017 zaedno so MM.
Kaj nego e se uste:
Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.
I sega sto e sledno?
јас брат бев 05.06 на интервју,ај со среќа значи кај и да е се ближи крајот,чекам да ми се смени ова (Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване)

јас брат бев 05.06 на интервју,ај со среќа значи кај и да е се ближи крајот,чекам да ми се смени ова (Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване)
Pepi ti si pa jas ja bev 8 mesec srekno

Luge luge ke se mrdneme site na forumov !!! :eek::eek::eek:
Aman ajde makja Bugarija neka dade ukaz

ae posle 2 meseca da prasam nesto :D dedo mi bbil bugarski vojnik i imal voena kniska tatko mi i cico mi ja imat viduvano :D i sea pred da umre neam poima so mu stanalo frlil ja dedo mi , sea prasanjeto mi e dali ima nekakvi sansi od nekoja institucija da ja pronajdam tamu, fala unapred

ae posle 2 meseca da prasam nesto :D dedo mi bbil bugarski vojnik i imal voena kniska tatko mi i cico mi ja imat viduvano :D i sea pred da umre neam poima so mu stanalo frlil ja dedo mi , sea prasanjeto mi e dali ima nekakvi sansi od nekoja institucija da ja pronajdam tamu, fala unapred
Veliko trnovo citaj gi komentarite prethodni imas i email broj se tamu ke pobaras

Pisi te dali nekoj dobil ukaz od 2016!!!
Vcera se pofali eden
Člen deka dobil ukaz 21

Deneska mi kaza eden drugar deka dobil cera i on ukaz on e preko pra dedo
Na 13ti oktomvri 2016 bil na intervju

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom