- Член од
- 6 февруари 2014
- Мислења
- 1.016
- Поени од реакции
- 874
Господ нека ти е напомошНе бе сега само сакам да сум досаден... анд ај ем енџоинг ит

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Господ нека ти е напомошНе бе сега само сакам да сум досаден... анд ај ем енџоинг ит
Господ нека ти е напомош![]()
от интервјуто јас наредниот месец еве ке правам 11 месеци[DOUBLEPOST=1522102389][/DOUBLEPOST]
ти па цело време ко некој политичар ни ги цитираш законите и ни ги фрлаш во лице а ГЛЕДАМЕ ДЕКА НИКОЈ НЕ ГИ Е********БЕ ЗАКОНИТЕ НИ 2 ПОСТО балканска работа зарем не го гледаш тоа......што сакаат како сакаат прават како кај нас така и кај нив...[DOUBLEPOST=1522102569][/DOUBLEPOST]
јас сум еден от нив платив многу повеке от тоа што ти го имаш пишано и ништо ненаправив,,така да веке го пробав и това...
На мене рокот ми е до 24 Мај, ги поднесов на средината на Јануар месец и јас исто така чекам но ништо не е сменето... Истото прашање го имам и јас за дополнителна проверкаZdravo drugovi moi edno prasanje imate li nekoi informacija za taa 2015 godina pred 2 meseci odnesov dopolnitelni dokumenti a rokot mi bese do 09 03 2018 i kolku se ceka od prilika posle rokot vase mislenje ili nekoj od iskustvo da kaze
јас брат бев 05.06 на интервју,ај со среќа значи кај и да е се ближи крајот,чекам да ми се смени ова (Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване)Decki mi se smeni statusot: По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.
Na intervju bev na 17.05.2017 zaedno so MM.
Kaj nego e se uste:
Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.
I sega sto e sledno?
Pepi ti si pa jas ja bev 8 mesec sreknoјас брат бев 05.06 на интервју,ај со среќа значи кај и да е се ближи крајот,чекам да ми се смени ова (Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване)
HAHAHA, za zal majkata Bugarija se poveke nalikuva na makeja, da se nadevame deka ke razvie majcinski cuvstva naskoroLuge luge ke se mrdneme site na forumov !!!
Aman ajde makja Bugarija neka dade ukaz
Ne drugo, stvarno lekovite na Candy ke ni zatrebaat...HAHAHA, za zal majkata Bugarija se poveke nalikuva na makeja, da se nadevame deka ke razvie majcinski cuvstva naskoro
Veliko trnovo citaj gi komentarite prethodni imas i email broj se tamu ke pobarasae posle 2 meseca da prasam nestodedo mi bbil bugarski vojnik i imal voena kniska tatko mi i cico mi ja imat viduvano
i sea pred da umre neam poima so mu stanalo frlil ja dedo mi , sea prasanjeto mi e dali ima nekakvi sansi od nekoja institucija da ja pronajdam tamu, fala unapred
Vcera se pofali edenPisi te dali nekoj dobil ukaz od 2016!!!