Pat Bateman
Oh Africa, brave Africa
да да таа е адресатајас сум од 15.40 ќе се видиме секако поздрав[DOUBLEPOST=1482144649][/DOUBLEPOST]
Благодарам за инфото!!!За адреса Леге 6 реон Средец така таа е службената?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да да таа е адресатајас сум од 15.40 ќе се видиме секако поздрав[DOUBLEPOST=1482144649][/DOUBLEPOST]
Благодарам за инфото!!!За адреса Леге 6 реон Средец така таа е службената?
Fala druze za odgovorot od koja godina si.PozdravDruze,podnesi pismena molba na salter vo Ministerstvo za pravosudie sosite navedeni dokumenti sto gi imas predadeno. Statusot na mojata sopruga se smeni vo finalen posle 18 dena. Istoto ocekuvamda se sluci i so mojata prepiska, pozdrav
nikoj od 2014 godina sto bil vraten na dopolnitelna nema promena 2014 ne e gibnata se odnesuva na vratenite pozzDruze,podnesi pismena molba na salter vo Ministerstvo za pravosudie sosite navedeni dokumenti sto gi imas predadeno. Statusot na mojata sopruga se smeni vo finalen posle 18 dena. Istoto ocekuvamda se sluci i so mojata prepiska, pozdrav
Jas sum 18xx/2014 uste nisto stom ima promena odma pisuvamnikoj od 2014 godina sto bil vraten na dopolnitelna nema promena 2014 ne e gibnata se odnesuva na vratenite pozz
i jas sum 1,5 otkako odnesov i nema promena br 36....2014
Kolku vreme cekase od koga ti bese potpisan ukazot dodeka go podigna od ambasada kolku te kostase? Koja adresa ke ja prijavuvas?dali i na nekoj drug so go ima zemeno ukazot od konzulatot vo bitola mu rekoja po 2 meseci da odi sofija po maticen broj
I jas sum od 2014...60xx.. Nema promeni ako ima vednas pisam.nikoj od 2014 godina sto bil vraten na dopolnitelna nema promena 2014 ne e gibnata se odnesuva na vratenite pozz
i jas sum 1,5 otkako odnesov i nema promena br 36....2014
14*** od 2013 nisto i denesdrustvo, jel ostao jos neko od 2013 da ceka potpis?
2015 ili 2016 ?Официјално 3 месеци на финална....
Od utre i jas ti se pridruzuvamОфицијално 3 месеци на финална....
ne ti treba nisto posrednikot ke ti gi sredi rabotite a moj sovet za podnesuvanje kaj bugarskite drzavni organi sam da gi podnesis iako so tebe e posrednikot i uste nesto napraj mu polnomosno vo slucaj da ne ti treba nesto mozi da ti zavrsi raboti mn so polnomosno.Здраво колеги. Едно прашање во врска со превод, заверка и легализација на документи во Софија. Дали е потребно мое лично присуство во софија за да се преведат, заверат на нотар И легализираат 2 изводи и 1на крштеница? Под тоа присуство не мислам да ме видат дека сум таму, туку дали треба некаде да се потпишам при извршување на некоја одделна работа или може и посредник да ја заврши оваа работа без да има потреба и јас да одам таму? Фала
добро нормални сте или што може ли некој веке да ми објасни КАКОВ Е тој проклет мегународен извот (вероватно на родени) затоа што првпат слушам за такво нешто?????????А откако го подигна указот што направи следно може малку помош пошто на 29-ти идам за Софија по указот. И дали бараат на сликање извод обичен или меѓународен?Фала!
Neka mi pise nekoj vo inbox sto ima sam zemano ukaz od neodamna mi treba sovet, fala
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
dali znaj nekoj kaj se naoga opstina stolicna