Koji si broj?Jas sum od 2013 preku vujko denes prepiskata mi e prekratena sto znaci toa ako najdam drugi dokumenti za poteklo mora cela procedura od pochetok ?
Sent from my GT-I9515 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koji si broj?Jas sum od 2013 preku vujko denes prepiskata mi e prekratena sto znaci toa ako najdam drugi dokumenti za poteklo mora cela procedura od pochetok ?
Pisav 71** 2013Koji si broj?
Брат изгледа твојто е било ка ни се сменија на сите статусите погрешка .. на сите после ни ги вратија старите .. а најдобро е да идеш да си питаш пошто од указ неможе да те вратат назад јас како што знам а можно е да има некоја системска грешка пак .. иди прашај си батали го посредникот да не ја заебеш работатаNe sum samo jas i na drugi dobija ukaz pa im vratija i taka ostana veke nemam nadez nema stabileb posrednik da platis i da znaes ke zavris tabota koga trebase da zimaat pari so glava garantiraa sega koga se zezna ne moes da dobus nikoj ama toa e taka trebalo da bide
Samo sto se slusnav so posrednikot,mi rece deka za 10 do 15 dena ke se znae sto ke bidi za site nie sto cekame so potvrdi i bracedi.Inace posrednikot e Ace od cv.Nikole i e posteno coece.[DOUBLEPOST=1465134002][/DOUBLEPOST]
Па во ред е де.Тие се 2013 а ти си 2014 и се еден
Сепак мислам дека има некаков редослед во промената на статусите, еден пријател со сопругата беа на интервјунекаде мај/јуни 2013 год, бројчњата на двајцата се 70хх/2013, јас бев на интервју во Јануари 2014.
Јас поднесов дополнителени документи копија од бг лк од брат ми, a од нив едниот поднесе бг лична карта од вујко му, а другиот не поднесе никакви документи.
Сега двајцата они се со статус "По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство." а кај мене стои "Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка, за да представите документ, удостоверјавашт наличието на в'зходјашт б'лгарин, с'гласно изискването на § 2, т. 1 от Доп'лнителните разпоредби на Закона за б'лгарското гражданство".
Дополнителните документи ги поднесов пред нив
чекор пред тебе.Тој без документи тешко дека ке помини а тој со вујкото има некакви шанси само ако се расчистат недоразбирањата мегу ДАБЧ и МП.Ти имаш реални шанси да добиеш указ.
LotarijaПоследна промена од денес, јас сум сеуште на дополнителна проверка, другарот што однесе документи од вујко му го прекратија, а жена му што не однесе никакви дополнителни документи и се смени статусот во "Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија"
No comment!!!Treba odenje na lice mesto drugo care nema.Mozno e da e tehnicka greska vo sistemot a mozno da e i cudoПоследна промена од денес, јас сум сеуште на дополнителна проверка, другарот што однесе документи од вујко му го прекратија, а жена му што не однесе никакви дополнителни документи и се смени статусот во "Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија"
Nisam sa potvrdom. Izvodi iz maticne knjie grodjenih i uverenje iz opstine Bosielgrad da su otac i deda bugarske ancionalnosti. To je prepis iz maticne knjige rodjenih.[DOUBLEPOST=1466106411][/DOUBLEPOST]A so kakvi dopolnitelni dokumenti si ? Dali si potvrda od klubovi ili nesto drugo ?
Nisam sa potvrdom. Izvodi iz maticne knjie grodjenih i uverenje iz opstine Bosilegrad da su otac i deda bugarske ancionalnosti. To je prepis iz maticne knjige rodjenih.A so kakvi dopolnitelni dokumenti si ? Dali si potvrda od klubovi ili nesto drugo ?
A ti si imal kvalitetni dokumenti.So sreka da ti e.Nisam sa potvrdom. Izvodi iz maticne knjie grodjenih i uverenje iz opstine Bosielgrad da su otac i deda bugarske ancionalnosti. To je prepis iz maticne knjige rodjenih.[DOUBLEPOST=1466106411][/DOUBLEPOST]
Nisam sa potvrdom. Izvodi iz maticne knjie grodjenih i uverenje iz opstine Bosilegrad da su otac i deda bugarske ancionalnosti. To je prepis iz maticne knjige rodjenih.
Prvo procitaj lepo pa onda komentarisi. Ja sam lepo napisao da mi je proizhod od 2013 a da sam na intervju bio 2014. Zasto bih lagao....nemam razloga. Da sam hteo mogao sam i da vam ne odgovaram na poruke. Pozz[DOUBLEPOST=1466106578][/DOUBLEPOST]Brojot ne e tocen jas sum 2013 so intervju vo oktom 12... Broj sum
Prvo procitaj lepo pa onda komentarisi. Ja sam lepo napisao da mi je proizhod od 2013 a da sam na intervju bio 2014. Zasto bih lagao....nemam razloga. Da sam hteo mogao sam i da vam ne odgovaram na poruke. PozzBrojot ne e tocen jas sum 2013 so intervju vo oktom 12... Broj sum
Разбрав дека мојот прадедо служел бугарска војска негде од 1917 до 1920, во варна само незнам точна година и незнам кој полк,
тотално ист случај ко мојот..
Sto znaci ova koga ti pisuvam[DOUBLEPOST=1466104155][/DOUBLEPOST]