Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали има некој член од 2013 сто е вратен на дооплнителна да однел документ и да е вратен во задолжителна[DOUBLEPOST=1443120073][/DOUBLEPOST]Повторно е закажана комисија за бугарите в чужбина на 30 09 во 16 15

Последно уредено:
si go proveruvam statusot na mjs.bg i mi dava НЕ ПОСОЧВАТЕ ВЕРЕН НОМЕР НА ПРЕПИСКА,toa go dava za proverka na bilo koja prepiska od bilo koja godina,nekoj da znae sto e rabotava ?????[DOUBLEPOST=1443120310][/DOUBLEPOST]
Дали има некој член од 2013 сто е вратен на дооплнителна да однел документ и да е вратен во задолжителна[DOUBLEPOST=1443120073][/DOUBLEPOST]Повторно е закажана комисија за бугарите в чужбина на 30 09 во 16 15
Da jas

si go proveruvam statusot na mjs.bg i mi dava НЕ ПОСОЧВАТЕ ВЕРЕН НОМЕР НА ПРЕПИСКА,toa go dava za proverka na bilo koja prepiska od bilo koja godina,nekoj da znae sto e rabotava ?????
Imaat nekoj problem,jas pred 2h si go proveriv brojceto i mi pisuvase deka molbata e odobrena i se ceka ukaz(ovaka stoi veke mesec dena)a eve sega pak proveriv pisuva istoto kako sto i ti napisa.

si go proveruvam statusot na mjs.bg i mi dava НЕ ПОСОЧВАТЕ ВЕРЕН НОМЕР НА ПРЕПИСКА,toa go dava za proverka na bilo koja prepiska od bilo koja godina,nekoj da znae sto e rabotava ?????
Не провери дали си го писал точно бројцето или годината да не си ја кликнал по грешка

најверојатно, некоја техничка грешка е или прават некои апдејти ;) и мене истото ми го пишува.

si go proveruvam statusot na mjs.bg i mi dava НЕ ПОСОЧВАТЕ ВЕРЕН НОМЕР НА ПРЕПИСКА,toa go dava za proverka na bilo koja prepiska od bilo koja godina,nekoj da znae sto e rabotava ?????[DOUBLEPOST=1443120310][/DOUBLEPOST]
Da jas
А која година те вратија на дополнителна 14/15

Da jas
I kaj mene e isto daj boze posle ova da IMA novi izmeni I protokoli :)

Дечки ако може мала помош...Посредникот ми вика дека треба да извадам лекарско и уверение од суд дека не сум осудуван(и двете требало да бидат и на мкд и на бг државјанство).Прашањето ми е дали треба да се преведат кај овластен судски преведувач лекарското и уверението од суд на бг јазик тука во мкд(или ќе треба во бг да се преведе) и ако некој знае и колку пари би коштало истото?

Da jas

Исто и на мене...

Pa koja e vrskata deka ke imalo lokalni izbori,si imat koj da si ja brka kampanjata za lokalnite izbori,ova e rabota vo sobranie treba samo da se izglasa,a zosto se odolgovlekuva neznam.
Decki, procitate uste ednas na @Daniel_faca, pretpostavuvam deka ja prati situacijata vo BG i go znae znacenieto na ona sto go napisa. I tocno e!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom