питај каквото ти трјабваДали има некој кој знае и кој ке сака да ми преведи 5 реченици од МК на БГ?[DOUBLEPOST=1424277183][/DOUBLEPOST]Дали има некој кој знае и кој ке сака да ми преведи 5 реченици од МК на БГ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
питај каквото ти трјабваДали има некој кој знае и кој ке сака да ми преведи 5 реченици од МК на БГ?[DOUBLEPOST=1424277183][/DOUBLEPOST]Дали има некој кој знае и кој ке сака да ми преведи 5 реченици од МК на БГ?
a za sto imase zakazno??[DOUBLEPOST=1424278203][/DOUBLEPOST]
Pisi mi vo pp sto treba da se prevedi
Да не имаат измена во објавувањето или си приметил разлика во повеќе протоколи?ti mozes slobodno da prosas i da ne zamaras[DOUBLEPOST=1424284519][/DOUBLEPOST]Drustvo ima dva vida na protokoli ???
1. Дирекција “Б'лгарско гражданство” објавјава номерата на преписките, приклјучили с издаване на указ за придобиване на б'лгарско гражданство, по молби подадени по реда и условијата на ЗБГ, изм. Д. В. бр. 33 от 30.04.2010 в сила от 04.05.2010 г. както следва
2. Дирекција “Б'лгарско гражданство” објавјава номерата на преписките, по които е издаден указ за придобиване на б'лгарско гражданство, след изв'ршване на доп'лнителна проверка от Вицепрезидента на Република Б'лгарија, както следва:
znae li nekoj razlika bidejki znam nekoi prijateli sto se bile vrateni na dopolnitelna proverka a vo protokolot im pisuva kako broj 1
a na nekoj pod br 2
Леле мастер2014 аман остајго ставиго на игнор нетуку се замарај негледаш само провоцира селјчинатаЗа идеале гину само будале. Али ова ќе го разбереш само кога ќе бидеш во брак имаш деца и ако ти трпат за леб. Од овде си одат луѓе способни со факултети со просек 10 бидејќи некој со партиска книшка полунеписмен фризер по струка работи на царина , келнер со партиска книшка работи во министерство за правда како полицаец. Значи ова се само мал дел од примерите кој јас лично ги познавам и стојам зад тоа. А ти си даваш за право да осудуваш луѓе работни вредни образовани способни кои мака мачат да го закрпат месецот затоа што сметаат дека само со труд може да се постигне успех а не со партиска книшка. Дали на пример ти доколку си мажена сопругот те тепа те малтретира не ти дава да јадеш те казнува само затоа што не мислиш како него ти ќе останеш во брак со него до крајот на животот бидејќи нели бракот е свето нешто за кое само смрта може да ве раздели во добро и во зло во болест или здравје или ќе се разведеш. Затоа треба да се засрамиш од твојата некултура и неписменост која ја демонстрираш овде.
Eve vo novite 3 protokola edniot e so ukaz po dopolnitelna proverka a drugite so ukaz po normalen pat a ima mn brojki od 2012 sto sigurno se bile vrateni na dopolnitelna a gi pisuva deka se po normalen pat ?Да не имаат измена во објавувањето или си приметил разлика во повеќе протоколи?
razgovaraj si so posrednikot toj najubavo ke ti ja sredi rabotata i ke ti prezakaze ...mislam deka se prezakazuva so molba ili bez neznam ..ama ne moras da cekas mozes sa si prezakazes[DOUBLEPOST=1424286521][/DOUBLEPOST]Vrti sukaj nema im logika na brojkite koj ti znae kako gi rabotat i kakva i e logikata nisto ne e po red ...vo protokolite i na ne dopolnitelna ima od dopolnitelna ne se znae kako gi pustat!!Imam zakazano za da podnesam dokumenti prv pat
eve na primer
008933/2012 009099/2012 se vo isti protokol
3А от 2014 г. с издаден указ през јануари / 2015
Дирекција “Б'лгарско гражданство” објавјава номерата на преписките, по които е издаден указ за придобиване на б'лгарско гражданство, след изв'ршване на доп'лнителна проверка от Вицепрезидента на Република Б'лгарија, както следва:
Преписката № 8933/2012.
Преписката се намира в с'стојание, за което не се предоставја информација.
Преписката № 9099/2012.
Молбата Ви е уважена.
Вашата преписка е вклјучена в Указ 12 от 2015 година.
Можете да резервирате час, за да получите удостоверението си лично. Можете да направите нова резервација само след като пропуснете п'рвата резервација.
За да се запишете за посештение преминете на следваштата страница.
записване
Mnogu mi e nejasno![]()