Vidi ne go osuduvam bratucet ti toa si e negovo pravo ali ako sakaa oni da odzemat ke gi odzemaa I bez da I se nosat imaat vo evidencija na koj dale.Drugo prasanje e koga ke odi da go produzuva ne li moze da mu go odzemat pak.Toa so odzemanjeto mislam deka e dezinformacija ko samite od Sofija bea kazale deka moze I takov dokument da se nose.Ne bi igrale tolku valkano mislam nema I na koj osnov da mu go odzemat.I treto znaci zakono toa vreme ko se oni vadile e bil drug I ne moze negovite da bidat pisani kako budari a tvojte da ne se ko se brat i sestra ili sestra I sestra I tn.Ako jas sum bugarka po avtomatizam I sestra mi e od isti roditeli sme ili prv bratuced.E sega veke vtor bratuced ako e malku e komplicirano I za povrzuvanje I ne znam I dali ke upale.Znaci mi nema logika ako na mene mi odobrile so prv bratucet na sestra mi da ne I odobrat a zgora na toa I na bratucet mi da mu go odzemat drzavjanstvot

ti kako so ima zakon za dodeluvanje taka ima I za odzemanje ne moze tuku taka da mu go odzemat.Ali sepak toa e se moe razmisluvanje.I da dopolnam ne noses kopija od pasos tuku od licna karta.