Komisija e utre. Ne e glasanje vo plenarna sala.Според текстов утре ќе се знае судбуната за тие без потекло...барем јас така го разбрав...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Komisija e utre. Ne e glasanje vo plenarna sala.Според текстов утре ќе се знае судбуната за тие без потекло...барем јас така го разбрав...![]()
Kakva im e procedurata use so treba da napravat za da ima vtoro glasanjeKomisija e utre. Ne e glasanje vo plenarna sala.
Да знам, ама утре ќе се одлучи дали ќе може да добијат и тие без документи за потекло.[DOUBLEPOST=1441713117][/DOUBLEPOST]Komisija e utre. Ne e glasanje vo plenarna sala.
Законот е завршена работа некои одредби се применуваат уште пред некој месец е сега останува да се допрецизира некои детали односно за тие без роднини но тука е контрадикторно ќе можат да земаат со нотарска изјава и муслимани се надевам се ќе се среди за добро на ситеKakva im e procedurata use so treba da napravat za da ima vtoro glasanje
Kolku sto jas se informirav ovaa komisija ke bila posledna. Na vtoroto glasanje zakonot ke go citale i glasale posebno tocka po tocka. Isto mi kazaa deka mislenjeto na komisijata duri i da e negativno ako vo plenarna sala se izglasa pozitivno toj stapuva vo sila.Да знам, ама утре ќе се одлучи дали ќе може да добијат и тие без документи за потекло.[DOUBLEPOST=1441713117][/DOUBLEPOST]
Законот е завршена работа некои одредби се применуваат уште пред некој месец е сега останува да се допрецизира некои детали односно за тие без роднини но тука е контрадикторно ќе можат да земаат со нотарска изјава и муслимани се надевам се ќе се среди за добро на сите![]()
Дај боже да е така со среќа на сите потребна ни е...Kolku sto jas se informirav ovaa komisija ke bila posledna. Na vtoroto glasanje zakonot ke go citale i glasale posebno tocka po tocka. Isto mi kazaa deka mislenjeto na komisijata duri i da e negativno ako vo plenarna sala se izglasa pozitivno toj stapuva vo sila.
odnesov bugarsko krstelno od majka mi, odma otkako mi izleze brojceto vo maj 2014 i do den densen nema nikakva promenaDali odnese dokumenti i dali imas nekakov odgovor?
jas denes sum prefrlen od dopolnitelna procedura pak vo zadolzitelna, sega ke cekam molbata da mi bide prifatena,inaku sum od 2013god,a dopolnitelen dokument (bug.drzavjanstvo od prv bratuced )odnesov pred 1 mesec.Od godinava sto imaat odneseno dopolnitelni, a se od 2013 godina dosega nemam eden videno da mu bide vratena procedurata od dopolnitelna vo zadolzitelna.Najverovatno sega esenva ili zimava ke bidat razgledani.Prosek za promena e nad 6 meseci sega taka da imas uste za cekanje osven ako ne go smenat zakonot vo medjuvreme togas bi trebalo pobrzo da odi rabotata bez mn proverki
Bravos jas sum isto 2013 so prv bratucet od juni i nema promena ,koe brojce sijas denes sum prefrlen od dopolnitelna procedura pak vo zadolzitelna, sega ke cekam molbata da mi bide prifatena,inaku sum od 2013god,a dopolnitelen dokument (bug.drzavjanstvo od prv bratuced )odnesov pred 1 mesec.
Aj kazi koj broj si da vidime dali si pred nas i da se poraduvame. Jas sum 1383x/2013Bravos jas sum isto 2013 so prv bratucet od juni i nema promena ,koe brojce si
27xBravos jas sum isto 2013 so prv bratucet od juni i nema promena ,koe brojce si
Mozebi pocnale da rabotat prema nego no zvanicno ne e seusteneli go usvoija zakonot za bugarski pasos do 6to koleno? i dali se razgleduvaat dokumentite so podneseni dokumenti od bugarkso poteklo? mene mi pisuva Преписката е в'рната за доп'лнителна проверка vejke 4 meseci hmmmm
Pa kao sto izgleda da se nadevame mesecov da bidekoga zvanicno da ne znaes otprilika? spas bate site barame vo bugarija od Makedonija![]()