Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас се обратив кај него. Тој самиот ми рече да почекам, не сакаше да ми даде уверение, затоа што не беше сигурен дека ќе ми врши работа. Тоа не е преварантско, тоа е токму обратно од преварантско. А тоа со адресата и телефонот не ми кажува ништо, јас не би го клеветел така без да ги знам причините.Kral e na prevarantite! Zdruzenie bez postojana adresa, bez postojan i vo sekoe vreme dostapen telefon, bez konkretna informacija. Ne e eden sto se izgorel so nego za zal
6 do 8 meseciPred dva meseci odnesov dopolnitelni dokumenti. Statusot seuste e " vrateni za dopolnitelna proverka" znae li nekoj uste kolku vreme ke bide toj status i koga bi se menal koj e sleden ststus. Blagodaram
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Неможе, мораш да имаш виза.Извинете дечки малку прашањево е оф-топик ама дали некој знае со македонски пасош дали може да се патува до Британија без виза ? за неколку дена прашувам не за подолго време .
http://forum.kajgana.com/threads/Бу...бна-документација.74574/page-600#post-7345215Ве молам прашањата за интервју.Ми ги постираше еден член од форумот му Благодарам но,никако да ги данлодирам,ве молам за помош.Ви Благодарам