Јас се обратив кај него. Тој самиот ми рече да почекам, не сакаше да ми даде уверение, затоа што не беше сигурен дека ќе ми врши работа. Тоа не е преварантско, тоа е токму обратно од преварантско. А тоа со адресата и телефонот не ми кажува ништо, јас не би го клеветел така без да ги знам причините.Kral e na prevarantite! Zdruzenie bez postojana adresa, bez postojan i vo sekoe vreme dostapen telefon, bez konkretna informacija. Ne e eden sto se izgorel so nego za zal
6 do 8 meseciPred dva meseci odnesov dopolnitelni dokumenti. Statusot seuste e " vrateni za dopolnitelna proverka" znae li nekoj uste kolku vreme ke bide toj status i koga bi se menal koj e sleden ststus. Blagodaram
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Неможе, мораш да имаш виза.Извинете дечки малку прашањево е оф-топик ама дали некој знае со македонски пасош дали може да се патува до Британија без виза ? за неколку дена прашувам не за подолго време .
http://forum.kajgana.com/threads/Бугарски-пасош-процедура-и-потребна-документација.74574/page-600#post-7345215Ве молам прашањата за интервју.Ми ги постираше еден член од форумот му Благодарам но,никако да ги данлодирам,ве молам за помош.Ви Благодарам