Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не пишува националностpisi negde nacionalnost blgarin?
Јас имам доставено дополнителни документи од прв братучед. Само да те разберам, ќе бидеме разгледувани на веќе доставените документи или ќе треба на ново да носам документи од баба дедо или било какви за да докажувам дека сум бугарин?
I kaj mene prvo taka se smeni pa posle so obrazlozenieДали лично ги однесе дополнителните, вака значи кај тебе има и објаснување зошто си вратен, кај мене исто се смени статусот од стариот текст "дополнителна" во новиот текст "дополнителна" без објаснување зошто сум вратена. И не паничете не сте по втор пат вратени на дополнителна само е сменет текстот...
Ne e slucajno dodaden testot i kazuva-objasnuva mnogu decidno deka, predmetot e vraten na dopolnitelna - "за да представите документ, удостоверјавашт наличието на в'зходјашт б'лгарин, с'гласно изискването на § 2, т. 1 от Доп'лнителните разпоредби на Закона за б'лгарското гражданство."Дали лично ги однесе дополнителните, вака значи кај тебе има и објаснување зошто си вратен, кај мене исто се смени статусот од стариот текст "дополнителна" во новиот текст "дополнителна" без објаснување зошто сум вратена. И не паничете не сте по втор пат вратени на дополнителна само е сменет текстот...
Јас имам доставено дополнителни документи од прв братучед. Само да те разберам, ќе бидеме разгледувани на веќе доставените документи или ќе треба на ново да носам документи од баба дедо или било какви за да докажувам дека сум бугарин?
I kaj mene prvo taka se smeni pa posle so obrazlozenieДали лично ги однесе дополнителните, вака значи кај тебе има и објаснување зошто си вратен, кај мене исто се смени статусот од стариот текст "дополнителна" во новиот текст "дополнителна" без објаснување зошто сум вратена. И не паничете не сте по втор пат вратени на дополнителна само е сменет текстот...
osven makedonecotKako moze neblgarin da sluzel blgarska voiska?!? Voenite dokumenti se najjakite dokumenti od site, nikoj ne bi si go zrtvuval i rizikuval zivotot za tugja nacija.
Kako moze neblgarin da sluzel blgarska voiska?!? Voenite dokumenti se najjakite dokumenti od site, nikoj ne bi si go zrtvuval i rizikuval zivotot za tugja nacija.
pa duri ni makedonecot, nikoj! Osven toj sto navistina se osetil blgarinosven makedonecot![]()
Znaci da skratime ako nemame od baba,dedo,pradedo dokument kajso jasno pisi blgarin nema pasos, sve ova so deklaraci,bratucedi i slicno ne vrvi.https://www.mjs.bg/117/1103/
Еве кај е проблемот ако идат по старо
а претходно беше на ФИНАЛНА?????Pak na dopolnitelna!a uredno imav podneseno dokumenti od prv bratuced.16###/2013.katastrofa
Znaci da skratime ako nemame od baba,dedo,pradedo dokument kajso jasno pisi blgarin nema pasos, sve ova so deklaraci,bratucedi i slicno ne vrvi.