Бугарскиот градоначалник ќе ја враќал Македонија под бугарски чадор

• Креатор на темата Креатор на темата firewall
  • Време на започнување Време на започнување
Nikoi nema da glasa za taia mutra

Како нема да гласате? Фаца ви е секој што ќе спомне да ја грабне Македонија. Па дури и по цена да му ги исплатите горе наведените долгови.

Их.....се изнервирав. Прекинувам.

Да тоа нема грешка секако како што ке кажи тој...мочко...
На овие се повеќе што му молчиме тие се повеќе се качуваат на глава.
ама како што кажав некој ке го јади од соседиве по глава ама незнам кој ке биде и кога...позз

По се што го читам по форуми , се прашувам дали Бугарите воопшто имаат идентитет, култура , историја или се што имат им е да се забавуваат со Македонија, нашата историја , културата , идентитет... Ма нека одат у п.... матер, дркаџии едни... Само не се ни они луди, да јадат коски кога има месо кај комшијата...

Сами сме криви, сега во македонија владее толку лоша фама како нигогаш до сега. Самите им даваме аргументи на бугарите. Во последно време тука станува срамота да се наречеш словен зошто не си патриот и си предавник. А бугарите тоа чекаат да си ја присвојат кирилицата и Кирил и Методиј, се е ова смислено ништо не е така едноставно. Некој како пи*ка кјутеше пред станишев. :nenene:

Nema da dozivee ovoj da bide Premier be :pos2:

По се што го читам по форуми , се прашувам дали Бугарите воопшто имаат идентитет, култура , историја или се што имат им е да се забавуваат со Македонија, нашата историја , културата , идентитет... Ма нека одат у п.... матер, дркаџии едни... Само не се ни они луди, да јадат коски кога има месо кај комшијата...

А ова?
На прашањето на Бугарите кои живеат во Америка, како да се подобрат односите со Скопје, Борисов одговорил: „Ние можеме да ги оствариме своите цели во врска со Македонија со економски инструменти. Затоа треба да ги натераме да ја признаат нивната вистинска историја. Тогаш ќе немаме подобар пријател и подобар сосед од Македонија, тогаш тие ќе не сакаат“.
a1.com.mk

Тогаш во што ќе се заљубиме? Во парите а? Маме да си ебеме ако се заљубиме во тоа. Redicilious!

А бугарите тоа чекаат да си ја присвојат кирилицата и Кирил и Методиј

Кого да присвојат бе, Кирил и Методој?? :pos2::pos2:

Бедници изгубени во просторот, со татарско име, а со македонска историја и култура. Не ги гледате, ко зомбирани се.

Море немој да се играат да не почнеме јавно да ги деветаме, дури тогаш ќе ја научат напамет вистинската историја на турко-монголите.

Кого да присвојат бе, Кирил и Методој?? :pos2::pos2:

Бедници изгубени во просторот, со татарско име, а со македонска историја и култура. Не ги гледате, ко зомбирани се.

Море немој да се играат да не почнеме јавно да ги деветаме, дури тогаш ќе ја научат напамет вистинската историја на турко-монголите.

Друже па сами се откажуваме од нив. Се е ова смислено, ако некој тука не е до толку кусоглед и погледне малку подалеку јасно ќе добие до знаење дека работите стојат вака: Се инаетиме на европа, правиме глупости со споменици автопати аеродроми, само создаваме непријатели. на бугарите им ги даваме на тацна јазикот азбуката кирил и методиј. Кога ќе не одјебат сите, бугарите као демек ќе инвестираат кај нас они ќе ни помогнат економски да се развиваме и “убаво“ ке ни биде. Жално е ова што се случува. Ама премногу е провидно за да помине.

Сами сме криви, сега во македонија владее толку лоша фама како нигогаш до сега. Самите им даваме аргументи на бугарите. Во последно време тука станува срамота да се наречеш словен зошто не си патриот и си предавник. А бугарите тоа чекаат да си ја присвојат кирилицата и Кирил и Методиј, се е ова смислено ништо не е така едноставно.

Прво биди македонец, па словен. Уште подобро биди само македонец. Така да ваљда ќе ги задржиш сите значајности, ем нема да бидеш етикетиран како предавник. Тоа што Кирил и Методиј биле словенски просветители, неможе да ги направи дека се бугари, срби или што ли не. А велејќи дека ние сме словени, не верувам дека ќе ги задржиме, од наездата на бугариве.

Бегаме од темава.:nesum:

Прво биди македонец, па словен. Уште подобро биди само македонец. Така да ваљда ќе ги задржиш сите значајности, ем нема да бидеш етикетиран како предавник. Тоа што Кирил и Методиј биле словенски просветители, неможе да ги направи дека се бугари, срби или што ли не. А велејќи дека ние сме словени, не верувам дека ќе ги задржиме, од наездата на бугариве.

Бегаме од темава.:nesum:

Никаде не реков дека не сум Македонец него сум словен, ама да се откажам од словенството и сосила да се правам дека сум Македоноид не бива. Ама кај нас во последно време срамота е да поврзеш нешто со словенството, ке те направат предавник и сл. тоа ми беше муабетот.

Никаде не реков дека не сум Македонец него сум словен, ама да се откажам од словенството и сосила да се правам дека сум Македоноид не бива. Ама кај нас во последно време срамота е да поврзеш нешто со словенството, ке те направат предавник и сл. тоа ми беше муабетот.

Ти го разбрав муабетот. Али гледам дека лошо си испран. Така да ислишно е да влагаме во офтопици и да фрламе навреди. Сметај дека баш на место е срамот.

Ти го разбрав муабетот. Али гледам дека лошо си испран. Така да ислишно е да влагаме во офтопици и да фрламе навреди. Сметај дека баш на место е срамот.

Се знае кој пери и кој може да пери мозок. Премногу е начитан овој за да биде лесно испран.

Поздрав :smir:

леле ке се отрујам типов е заминат:lud:.А и што ке им кажел на дебиливе во Америка кои само сонуваат за нешто што е недостижно.Само така може да им го привлече вниманието,со романтични прикаски за добра ноќ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom