Бугарски идол на А1

• Креатор на темата Креатор на темата Феномен
  • Време на започнување Време на започнување
Леле васил кљонков...Какво име,а бога ми и презиме...И онака не си се испофали дека е надарен и дека е син на композитор...Му го т*****

мајко мила, какви изроди од Бургас имаше....:pos::pos:

овие не се посалам....ц ц ц ц....

пахахахахаха гуд инглиш спик:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:.Доста уморен е вечер:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Лелел го дупна чоеков.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Неможам,мењам канал жими све...:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
NJamam nikakvi sili...

Леле овој последниов талент невиден е...
3 збора кажува после 5 минути воздух зема, просто изморен е :pos:

На мене така да почнат да ми се смеат во лице ќе ги испцујам сите пред камерите. Затоа што и тие не се како што треба. Таа марија 10 кила силикон си ставила на устата.

Ама да не не ти прави мерак марија?????:kesa:

Ауууууууууу какви таленти имало. Посебно на последниов сум се згазил од смеење. Неможам едноставно вибрациите прекинаа да ми работат. Не се нормални значи нема што. А пред тоа кога ќе ја видиш професорката по биологија да и удриш шамар.

На мене така да почнат да ми се смеат во лице ќе ги испцујам сите пред камерите. Затоа што и тие не се како што треба. Таа марија 10 кила силикон си ставила на устата.
Абе па и ти самиот си бара да го зафркаваат. Го гледаш ли 10 минути воздух зима, па 5 збора кажува и њама веќе сили.некои се стварно за смеење, јас незнам со кој памет се пријавиле ова.

Онаа дебелана стока во жирино ги реметеше сите.Таа со наставничката најдобро беше.
Таа идиотка мавни и шамар на таа.Уште па на бугарски кога го вика уште повеќе ме смее.

Абе овие Бугариве сите таленти од еден до последен, што ќе беше тоа музикална нација :pos2:

Абе па и ти самиот си бара да го зафркаваат. Го гледаш ли 10 минути воздух зима, па 5 збора кажува и њама веќе сили.некои се стварно за смеење, јас незнам со кој памет се пријавиле ова.
Не зборував само за последниот натпреварувач. Има некои што само лошо пеат ама ги исмејават како да се глупи.

Ја во Скопје го чекам когасе.Е тоа ќе е смеење.Најбоље работа е бе да си жири на ова.За без пари ќе работам ако треба.

Ај шо се 90% бисери...Вчера беа 100% цигани...(извинете ако навредив некој)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom