Бугарска работа :D

• Креатор на темата Креатор на темата ACTION
  • Време на започнување Време на започнување
Песната што ја одбележа матурската вечер во Бугарија. :icon_lol:

:pos:

боранијава може само да посакува да сме един народ.
Јас стварно незнам од кај им текнало дека може да бидеме един народ. Имаше еден интересен статус на фб: Да немаш комплекси, не значи да немаш и огледало.

матуранти како матуранти- секаде исто , дали бугари, дали македонци или гејци, срби.....o_O

но мене ова ми е посмешно : бара човекот матурантка за да и’ подари сапун:pos:
а зошто баш сапун????!!!!:eek:

вечер да се подзамија , че се испоти во меџуножјето , сиромаштија е во бугарија , немале влажни марамци , и после од ко че се подзамија :sneaky:

вечер да се подзамија , че се испоти во меџуножјето , сиромаштија е во бугарија , немале влажни марамци , и после од ко че се подзамија :sneaky:

koj toa?
toj ili taa?;)

„Абитуранти“ :LOL: Матура + Бугари= Бутуранти

Уште на матура ќе познаеш која е следната Гергана.

Бугару, бугару абе молчи затни се и пукни таму у бугаријата аман, кај вас ова е секојдневие бе вика курва жена му на врата се појавува. Аман жити се затни се и пукни негде понастрана од границата наша.

Бугару, бугару абе молчи затни се и пукни таму у бугаријата аман, кај вас ова е секојдневие бе вика курва жена му на врата се појавува. Аман жити се затни се и пукни негде понастрана од границата наша.

Петмина матуранти истепале полицајци!

Luda maturska

:D

Во Македониja на матурски бал да не би да се чита Достоевски и да се слушат Бах и Рахманинов ?

Back
На врв Bottom