Da se smeam ili veni da secam?! Za secenje veni sum mlad a za smeenje ne e problem,toa go pravam vo momentot

:pos2::baeh::helou:
Za vreme na Vtorata Svetska Vojna Makedonija bila okupirana od Bugarija,vie ste bile samo prodolzena raka na fasistite.Germanci i nemalo vo Makedonija,toj broj sto bile ovde bil neznacitelen.Da ti kazam za mojto grad Strumica,se na se za vreme na vojnata pominal eden Germanec i toa na motor,na patot nad Strumica prema Valandovo ima edna cesma i ostri krivini,vojnikot so motorot ne mozel da ja fati krivinata,se naprcil i zaginal i od togas mesnosta ja vikat Germanski grob! Ova bese of topik ama morase da go napisam i toa po vtor pat,ne znam veke so koi zborovi da ja dokazam iskompleksiranosta na Bugarite a od istorijata imam nekoi poznavanja bidejki mojto dedo ziveese 98 godini i ozam da ti kazuvam za Todor Aleksandrov,Mara Buneva i mnogu drugi licnosti koi na nekoj nacin se povrzani so istorijata na ovaa teritorija narecena Makedonija.Vie mislite kako sakate ama jas znam edno,sum se rodil kako Makedonec,ziveam za Makedonija i ke umram za Makedonija :helou: