БУГАРИТЕ ВООРУЖЕНИ ВО СРЕД МАКЕДОНИЈА

Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде де, не се прави на удрен...Србин не е сигурно :smir:

Se gleda deka ne e Srbin nema oreol nad glavata.
Procjitaj shto napishal drugarti "makedoncki"

1.провери ги договорите на нато, види што е договорено за Скопје, што за Битола што за НОВО СЕЛО!!!:tapp:

pa prashaj vo shtabot mozebi ke ti kazta shto da odgovorish na prashanjevo:

Daj gi be "makedoncki" tie dogovori da gi vidime i da zavrshime rabota so ovaa "probugarska" vlada.

Kako i da e za site Bugari ima eden chovek koj shto gi naguzil maestralno od koj do den denes Makedonija kje mu bide blagodarna za se shto ni pruzhil kako narod a bilo protiv Bugarski interes,slava mu na Tito :salut:

Attachments

• tito-biggest.jpg
    tito-biggest.jpg
    85,9 KB · Прегледи: 2
:pos2::pos2::pos2:
Кунеш му се?
:pos2::pos2::pos2:

Па после такова југоносталгичарство што се бунете дека ви нарекуват FYROM?:pos2:

Ne sum jugonostalgichar ama sum mu blagodaren na Tito za mnogu dobri raboti nazad vo ponovata istorija kako shto gi izdriblal maestralno bugarite taka i za dobrite raboti shto gi napravil za Makedonskiot narod i nacija za vreme togashna SFRJ.

Kako i da e za site Bugari ima eden chovek koj shto gi naguzil maestralno

Зборуваш за Тито, кој што неколку пати работеше на тоа и Бугарија да ја приклучи во рамки на Југославија? Аууу...

Зборуваш за Тито, кој што неколку пати работеше на тоа и Бугарија да ја приклучи во рамки на Југославија? Аууу...

Ako planiral da ja porobi Bugarija...Super!Ama ne beshe poentata toa tuku da ja izgubat vojnata a idejata Makedonija da se otcepi od SFRJ beshe poddrzhana lichno od Tito.

Па со оглед на тоа дека и останатите „членки“ на Југославија беа поробенни, може да се каже дека и Бугарија ќе ја поробеа да се приклучеше на Југославија...

И вие баравте еден таков да имате додека ве ебеше Тодор Живков..или нешто ви е слаба меморијата?
Батка, ние си запазихме БГ цела. А вие? Тито шо направи?

Батка, ние си запазихме БГ цела. А вие? Тито шо направи?
Ве ебеше во мозок сите вас од источниот блок...ќути бе таму како лингури бевте.....по смрта на тој човек почнаа сите срања во светот...

Ве ебеше во мозок сите вас од источниот блок...ќути бе таму како лингури бевте.....по смрта на тој човек почнаа сите срања во светот...

јако ви е зомбирал луге како тебе:)

Да била толку добра Jугославиjа, немала да умре загушена во сопствена крв. Србите на четникот SuicideMessiah испаднаа наjголемите губитници. Еве сега дури Jадранот им е во туѓа држава, на црногорскиот народ. Jeл' тако?

Ako planiral da ja porobi Bugarija...Super!Ama ne beshe poentata toa tuku da ja izgubat vojnata a idejata Makedonija da se otcepi od SFRJ beshe poddrzhana lichno od Tito.

Ти добре ли си бре с'рбино да не ти се е присонило нешто да си се заблудил а ???

Krokodil_N9_30.03.1950_09.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom