SuicideMessiah
Советник
- Член од
- 7 јули 2008
- Мислења
- 5.575
- Поени од реакции
- 295
Neznam koj e.
Ајде де, не се прави на удрен...Србин не е сигурно :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Neznam koj e.
Ајде де, не се прави на удрен...Србин не е сигурно :smir:
1.провери ги договорите на нато, види што е договорено за Скопје, што за Битола што за НОВО СЕЛО!!!![]()
Daj gi be "makedoncki" tie dogovori da gi vidime i da zavrshime rabota so ovaa "probugarska" vlada.
Kako i da e za site Bugari ima eden chovek koj shto gi naguzil maestralno
:pos2::pos2::pos2:
Кунеш му се?
:pos2::pos2::pos2:
Зборуваш за Тито, кој што неколку пати работеше на тоа и Бугарија да ја приклучи во рамки на Југославија? Аууу...
Батка, ние си запазихме БГ цела. А вие? Тито шо направи?И вие баравте еден таков да имате додека ве ебеше Тодор Живков..или нешто ви е слаба меморијата?
Ве ебеше во мозок сите вас од источниот блок...ќути бе таму како лингури бевте.....по смрта на тој човек почнаа сите срања во светот...Батка, ние си запазихме БГ цела. А вие? Тито шо направи?
Ве ебеше во мозок сите вас од источниот блок...ќути бе таму како лингури бевте.....по смрта на тој човек почнаа сите срања во светот...
Ako planiral da ja porobi Bugarija...Super!Ama ne beshe poentata toa tuku da ja izgubat vojnata a idejata Makedonija da se otcepi od SFRJ beshe poddrzhana lichno od Tito.