- Член од
- 22 октомври 2008
- Мислења
- 167
- Поени од реакции
- 6
Од Банско е.od kaj si be sosedu od koj kraj?
Презимето му е Мазулов.
Роден е 23 Март 1972
Ти треба друга информација од клошаров ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од Банско е.od kaj si be sosedu od koj kraj?
psihiatriska bolnica imateli tamu?:kesa:![]()
Od s. Ognijanovo, znaes li go? Gocedelcevsko. Ama v momenta zivejam v Blagoevgrad.
Drugo da pitas?
кажи ми господине Мазулов, овој на сликата го знаеш ли? :pos2:Ne go poznavam, toa trebva da se ozenil na 15 godini pred 20 gogini, ako e 72 ili 71 nabor bre OMO
кажи ми, имаш идено во Банско во школото I ОУ "Св.Св. Кирил и Методиј" ?Go znam, od Bansko li e ili Dobriniste?
Па ти мора да го знаеш по-добро - нали некои цигани се зачлениа кај вас !Абе познаваш ли го еден Валио од Огнјаново - мислам дека е 72 или 71 набор. Циганче е. Женет е пред едно 20 години. Му бев на свадбата таму .
Sto da te zapisa li? Gledam za tam si.
Ne nema me , ima mlogo ubavi mineralni bani i te pomagat.:wink:
Или не сакаш да збориш за другото дека сум го напишал ? В Дебел Даб има 3 фамили што живејат постојанно. Во Полена има 7. в Клетиште има само една фамилија. Баш во центаро на селото има 10 фамилии. 41 плус минус 1. Во Санданскиот Анд'к има една фамилија. А да те питам като си одил во Влахи да си видел на скалите точно од лева страна на мосто да седи знамето од Вергина со надпис на него ОМО „Илинден„ Или тие факти не се значајни за тебе. Твојте глупости можеш да ги говориш на тие што не се од Влаи , ама не на мене.
Пп. Бидејки се сомневам дека го знаеш, да ти кажам само че Полена, Клетишта Дебел Даб и Санданскиот Андк се маали на Влахи.
Извини Joakim.Името Македонија за вас е свето ама како што?
Според светата девиза Македонија на Македонците?
Или како уште еден скапоцен камен во круната?!
На моето прашање не си одговорил затоа што не знаеш или затоа што не сакаш ?
омо не е србин, тој е Македонец од славна Пиринска Македонија.Не мога да разбера што им праите сеир на двете лјубовници-србежа зевс и омо.Оставете ги младите на раат да се земат ако се сакаат толко.Тоа за Бугарите се отнасја:smir: