Бугарија нема да го екстрадира Вранишковски во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата GORAZDS
  • Време на започнување Време на започнување
Bо никој случај не велам што е точно. Само предлагам можни верзии. А тоа што рекол и каде бил не е важно. Многу тешко можеш да разбереш мотивите за акција на бугарската држава.

БУГАРИ СТАНАА СРБОМАНИ ,СВЕТОВ НАВИСТИНА ОТИШОЛ У К... - Сомневам се. Во едната рака е ножот сигурно. :tv:

Чекај сега ,ти уште тврдиш дека не е србоман или???

Чекај сега ,ти уште тврдиш дека не е србоман или???????

Ха, ха види ова не знам. Може да е double agent.

Последниот Србомани (Сретен Јоциќ) виде што беше. Дури ни вика во судот во Софија, дека сакал преведувач од југословенски. Ние му рековме дека не знаеме таква држава. :toe:

Шо се замарате со куп месо и со 100 грама брада....ако сакаат и у Сибир нека го носат..шо ми мења мене он у животов...:toe:

Ха, ха види ова не знам. Може да е double agent.

Последниот Србомани (Сретен Јоциќ) виде што беше. Дури ни вика во судот во Софија, дека сакал преведувач од југословенски. Ние му рековме дека не знаеме таква држава. :toe:
Абе србоман е ,важно е да разбереш дека цело време браните србоман и излеговте тешки глупаци на форумов.
Друго што е важно е да разберете дека не ги мирисаме србомамите како ни вас бугарофилите .
Трета работа ,да престанете да бидете до толку глупи и да го поврзувате Тито со Србија затоа што он беше Хрват.
Ако ги разберете овие три работи горе ке може да почнете некој нормален моабет со нас Македонците ,ама пошто сте големи тврдоглави тиквари и не можете да се ослободите од тоа што ви е засадаено во тиквите ,многу тешко ке биде:toe:

Имам целосна доверба на активностите на Бугарија и сум мирен дека земаат вистинското решение. Ако тоа е став на државата значи дека тоа е и мојата позиција.

--- надополнето ---

зззззз ззз

Не ни требуват корумпирани луге, ако попот е таков разбира се. Имаме си доста такви тука.

За инает на комшиите и да им докажеме дека не не боли ама ИЧ што донесуваат нивните судови и слични квази-демократски институции
треба Вранишковски, Тамбурковски онаа свињата што беше минстер за здравство и еден КУП други државава ПРИСИЛНО да ги донесе во Македонија за служат затвор.
Ако можеа евреите да ги носат нацистите од Аргентина во Израел на судење, можеме и ние 400км да ја довлечеме таа свињата со брада и попска мантија.
И пред да почне некој да сере, знам дека не сме Израел, ама ич кур не ме заболе.
Зоран во гепек и во Издризово.
Кога гледаш дека друг начин нема и дека „драгите“ соседи во мозок те дупат, мора да свртиш нов лист.

Имам целосна доверба на активностите на Бугарија и сум мирен дека земаат вистинското решение. Ако тоа е став на државата значи дека тоа е и мојата позиција.

--- надополнето ---

зззззз ззз
Сам си кажуваш колку имаш во главата , државата ти го води паметот

--- надополнето ---

Не ни требуват корумпирани луге, ако попот е таков разбира се. Имаме си доста такви тука.
И ке си имате повеке ,утре не се чуди некој ваш да пљачка па да се крие во МК , на криминалците местото им е во затвор а не да се користат за политика.Со ова што го направи БГ докажува дека влезот во ЕУ не значи ништо за вас кога си терате по старите методи:toe:

Какво ни е чудното на нас б'лгарите bozdi?
Тук по нашите медии казват че нјама да го екстрадират, заштото европејското законодателство не позволјавало...

За инает на комшиите и да им докажеме дека не не боли ама ИЧ што донесуваат нивните судови и слични квази-демократски институции
треба Вранишковски, Тамбурковски онаа свињата што беше минстер за здравство и еден КУП други државава ПРИСИЛНО да ги донесе во Македонија за служат затвор.
Ако можеа евреите да ги носат нацистите од Аргентина во Израел на судење, можеме и ние 400км да ја довлечеме таа свињата со брада и попска мантија.
И пред да почне некој да сере, знам дека не сме Израел, ама ич кур не ме заболе.

Кога гледаш дека друг начин нема и дека „драгите“ соседи во мозок те дупат, мора да свртиш нов лист.

Е ај да јас покакам нешто....

....викаш не сме Израел, ама пак затоа бевме членка во една бивша држава која елегантно ги решаваше овие проблеми... т.е. никој ни видел ни чул ништо ама човекот го снемуваше од лицето на земјата.... значи ништо ново само треба да се размисли и за таа веќе многупати користена техника...:toe:

...нема потреба да ги враќаме, нема потреба од наши пари да ги товат по затворите...па таму да се жалат на лоши услови итн...

Е ај да јас покакам нешто....

....викаш не сме Израел, ама пак затоа бевме членка во една бивша држава која елегантно ги решаваше овие проблеми... т.е. никој ни видел ни чул ништо ама човекот го снемуваше од лицето на земјата.... значи ништо ново само треба да се размисли и за таа веќе многупати користена техника...:toe:

...нема потреба да ги враќаме, нема потреба од наши пари да ги товат по затворите...па таму да се жалат на лоши услови итн...
Само да те надополнам
Ги снемуваше каде и да беа ,Австралија ,Швајцарија итн....Ова комитиве уште со црешовото топче пукаат :pos:

Убаво размислување, ќе ги шверцаме во Македонија да лежат затвор. И после европа нека каже дека не се спроведувала правдата.

За што беше осуден човеков. Нешто ми се мота у глава 250 000 евра. Како утврдиа дека ги проневерил и од каде е потеклото на парите. Денес во една црква во Скопје се оставаат преку 2000 евра, има некој информации каде идат парите, за што се трошат ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom