BucketHead

Пиши после...:vozbud::vozbud:
Оуу брат, која психаделија е она. Се осеќам ко на дроги да сум. :vozbud:
Пушти ги во Cubase сите 5 траки наеднаш и слушај. Најверојатно така е планиран да се слуша, посебно многу празно делуваат песните.

Јаооо какви почетничиња...

ovoj i herman li imaat rivalstvo

Herman Lee неможе ни за курот да му се фати, едно arrpegio научил и на секоја песна го става, Nintendo музика не се споредува со ова.

The Man сними нов албум...напиша некој во Метал мислам...еве сега и тука да пишам

појќе инфо

Mене лично многу не ми се свиѓа...како да пробува нешто во стил на Colma/Electric Tears ама не е тоа, тоа...иако после неколку слушања ми се допаѓа многу повеќе од претходниот.

Па...кој го слуша/слушнал албумов нека каже што мисли.

Албумот е одличен :). Според мене сличен е на COLMA. Исклучок од албумов ми прави Seperate Sky(3) и последната песна(13). :helou:

Не е некој уникатен албум, кој го прави препознатлив сам по себе, но не е ни толку лош. Баш интересна музика за релаксирање. :)

Ја гледав на некои видеа негови некои момчиња биле на негов концерт и кога за време на улазот во местото каде требало да свира бакетхед виделе како на клупа седел некој висок човек и правел балончиња од оние како ги викаат незнам шо се става сјај и дуеш и излегува балончиња....btw...и виделе дека тој има шарени врвќи ставено на патиките....после коа дошол бакетхед на сцена виделе дека бил со шарени врвки....:toe:................ретардиран можеби ама е :zver: со гитарата..........:tapp::tapp::vozbud::vozbud:

Кој е бакет хед( Brian Carrol)... никој досега не го има видено без маска... тој има 25 албуми... од 2000-2004 беше во Guns n' Roses !потоа го напушти бендод поради несогласувања со аксл роуз! дали некој има идеа кој може да биде бакет хед... некои викаат дека e Paul Gilbert, а некои дека тој е само неговиот учител . И да... некои викаат ја носи маската дека има некоја гадна зараза на лицето... некои пак викаат само за да го скрие вистинскиот идентитет..

kako prvo--malce da te poducam-----NE GO MESAAT SO PAUL GIBLBERT tuku so RICCI BLACKMUR,.,.,a toa e veke e misterija hah poso blackmur e mrtov

Како бе Ritchie Blackmore мртов? :tapp:
toa `mrtov` izbrisigo,inace gleav na edno klipce kao nekoj mislat deka Ricci e ustvari on,,ako imas videno sliki od bucket unmasked ke viis deka stvarno se slicni,,,,sorry` za `mrtov`
Ritchie+Blackmore+Ritchie.jpg
222958.jpg

buckethead напиша:
toa `mrtov` izbrisigo,inace gleav na edno klipce kao nekoj mislat deka Ricci e ustvari on,,ako imas videno sliki od bucket unmasked ke viis deka stvarno se slicni,,,,sorry` za `mrtov`
Ritchie+Blackmore+Ritchie.jpg
222958.jpg
ali u race ne se pa taka da``ovaa opcija otpaga

a inace kazete FALA eve vi go Buckethead.....gledajte

Како бе Ritchie Blackmore мртов? :tapp:
ej i use neso da nadopolnam..Paul gilbert mu bil ucitel

Buckethead ... Еден од нај подценети гитаристи на сите времиња ... Brian Carroll или како сите што го знаат "Buckethead" името го одбил преку неговиот единствен имиџ , а тоа е што носи кофа на KFC (Kentucky Fried Chicken) ... Има направено преку 40 албуми исто така преку 50 други песни со колабоорации со други артисти како што се : Serj Tankian , Claypool , Iggy Pop , Mike Patton итн итн.. Се има гласано за 8 најдобар гитарист на сите времиња на магазинот "GuitarOne" " Top 10 Guitar Shredders Of All Time" .. Исто така бил член на Guns N Roses од 2000 до 2004 година .. Моите омилени песни се :
Soothslayer

Coma

King James

Lebron

Padmasana

Planeta

и оваа каде го дивии Banjo-то :)

And the man himself :
buckethead.jpg

Типот е легенда нема што.

Дефинитивно ... 43 години има ... да беше малце помлад не дека сега не е звер али ипак ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom