BucketHead

buckethead.jpg
Пер еве ви го без маска кај нема зараза па и лепотанче си е...погуглајте малце пред да донесувате вакви одлуки...:)
абе ти малоумен си... зезанција е ова... некој идиот... ЛОЛ ме насмеа... ај и ја ке опнам кофа ! АЈМ БАКЕТ ХЕД

Хаха навреди рап дуели, иначе не е ова бакетхед дека прстиве на типот се машала подебели од на бакет.

Не е ни нокт, не е ни прст. Се става на прстот и мислам дека се вика екстендор. Еве ви и клип
иначе ненормален е...

е добро аман :) ! нејчев така да испаднит + жути картон јадев... мај фолт :) sorry

Викат дека е аутистичен човекот,инаку супер гитарист/композитор.

Da nekakov mentalen hendikep e ama daleku od retardiranost,lugeto mozat da pomnozat broevi so po 7-8 cifri a neznaat kolku pari e edna mastika,taka da bi rekol deka e poveke kako odlepena genijalnost.
Fakticki do denes denes nikoj ne znae tocno sto e autist,vo anticko vreme gi obozavale kako bogovi,vo sreden vek gi palele a denes gi lecime so lekovi(citat od eden film).Gledaj go filmot The Rain man ili taka nesto so Dustin Hoffman,raboten e spored vistinska prikazna,legenda e filmot.

Аххххх свашта значи за човеков, одма ако е во маска и ви е морбиден и го прават којзнае што е лепрозен, женско, марсовец, ваков онаков а немаат никакви докази за тоа туку работава ја прават рекла-казала.

Има еден куп бендови/артисти кои ги кријат своите идентитети и лица. BucketHead, The Residents кои успешно се кријат од 1969та, па има шпекулации и нагаѓања дека се сменати над 20 различни постави на бендот без никој да знае, потоа Slipknot... Некои за придобивање на фанови и слава, некои за да можат да живеат нормален живот, без селебрити срања...

Има еден куп бендови/артисти кои ги кријат своите идентитети и лица. BucketHead, The Residents кои успешно се кријат од 1969та, па има шпекулации и нагаѓања дека се сменати над 20 различни постави на бендот без никој да знае, потоа Slipknot... Некои за придобивање на фанови и слава, некои за да можат да живеат нормален живот, без селебрити срања...

Bucкethead е робот на гитара, чиста механика без емоции...за мене, народски речено, тој е циркузант. Преголеми се чизмите што ги остави Слеш, за да ги пополни тој...(се разбираме се надевам)..

Bucкethead е робот на гитара, чиста механика без емоции...за мене, народски речено, тој е циркузант. Преголеми се чизмите што ги остави Слеш, за да ги пополни тој...(се разбираме се надевам)..

Ако гледаш онака, само како љубител на добро соло и техничка изведба, Бакетхед е Господ. Иако многу фали во свирењето оној дел кога ќе те понесат чувствата и атмосферата и ќе отсвириш нешто импровизирано... Тоа го нема кај Бакетхед и е една од работите што му пречат да стекне репутација како Том Морело на пример - робот на гитара и цар за сола, ама и емотивец со моменти кога свири чисто за своја душа и за публика.

respecat za buckethead ali treba malce poise emocii da vmetne koga sviri kako sto rece badluckgay pregolemi se cizmite sto gi ostavi slash...taka da ke vidime do kaj ke ide Buckethaed...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom