Бучковски: Рејтингот на ВМРО е доволен за победа дури и магаре да кандидираат

• Креатор на темата Креатор на темата Vojo Seselj
  • Време на започнување Време на започнување
Тука можеме да се сложиме 100% , него ајде да расчистиме ,магаре владее со Македонија (назад во прво одд . име на држава со голема буква се пишува :wink:) која врста на невакцинирани говеда се опозицијата ???????:vozbud:

Мислиш откако оној му ја рогна меѓу уши , па после овој ја смири на груди , па со пета му направи финта и ги тепаа 23:4 ??????:pos:
Име на држава се пишува со голема буква се сложувам а пошто ние немаме сеуште име значи дека не постои таква држава за жал во право сум:baeh:

Se odrza prviot krug na izborite i vidovme deka najmnogu glasovi sobra Gjorgi Ivanov , koj sto za mene bese najslabiot kandidat , i prasuvam , dali e vistina deka vrmovcite bi podrzale i "magare" ako toa e ponuda od Vmro-Dpmne ?

Ako Ivanov bese kandidat na druga partija dali bi go podrzale ? (primer od LDP).

Па по се изгледа дека Бучко и Глупослав Вецечистешељ уште малку комотно можат да си се наречат колеги..И тоа Бучко, може да тркни кај Глупослав да му покаже како професионално и брзо се чистат веце школките, лавабоата итн, дур има време..Зошто треба да го искали занаетот, за полесно да му биде него во Идризово..

А каков автогол си дал Бучко..Признава дека моментално СДСМ може и магаре да ја победи..Таква ли партија бре..:vozbud:
Не си дал бучко автогол само си призна дека и магаре може да ги победи алудирајќи на тоа дека народот е толку прост и толку изманипулиран па затоа гласа за магаре:pos2:.Па размисли добро на кое ниво е народот штом ќе изгласа за магаре за претседател:vozbud:

Se odrza prviot krug na izborite i vidovme deka najmnogu glasovi sobra Gjorgi Ivanov , koj sto za mene bese najslabiot kandidat , i prasuvam , dali e vistina deka vrmovcite bi podrzale i "magare" ako toa e ponuda od Vmro-Dpmne ?

Ako Ivanov bese kandidat na druga partija dali bi go podrzale ? (primer od LDP).
Ако иванов беше кандидат на лдп немаше да собере доволно потписи за да се кандидира додека вмроовците се толку изманипулирани што би подржале било кој кандидат на вмро дпмне инаку морам да кажам дека албански претседател на македонија не може да има нема теоретски шанси да има затоа што за некоја година ќе "мора" да го смениме името (иако јас категорично сум против тоа) се разбира ако сакаме да влезиме во најнедемократската унија која е во процес на распаѓање

За тоа не знам, но ќе ти го кажам следното - да беше Фрчко кандидат на ВМРО пак немаше да го подржам. Со други зборови, мојот глас не беше за Иванов, туку против Фрчко.

Име на држава се пишува со голема буква се сложувам а пошто ние немаме сеуште име значи дека не постои таква држава за жал во право сум:baeh:

кој нема име ?? вака ти ја следам темава што си ја отворил ..и не можам да ти дадам повеќе од 13 години ..во право сум ?:pos2:да ..знам дека сум во право .. како прво гледам на шешељ долго време му го пушиш и тука не гушиш со српска НЕ потребна пропаганда по темиве ,те следам и знам дека е така .. и веќе ми скурчи брат али морам вака да ти кажам зашто не сум голем обожавател на црна комедија ..се разбира посебно од тебе.. шешељ го имаш на слика .брат шешељ мислиш дека има муда ..нема муда ..тој е пичка во тесно .нема веќе излез за него со знае дека ке си остане и си тропа колку бил ова она и сите му се смеат ..а децата--- потенцирам ДЕЦАТА го идеализираат колку само муда имал тој да збори така во хаг ..хахааа..гледам и србија далеку е сега косово јок брате се е тоа у неповрат ...иначе за таквите како тебе има место знаеш.. детска градина со машини за перење на мозок бесплатно е ..да те свестат малку во кој држава зивееш ..ОК? ке ти биде од корист ..хмм.. само да ти одговорам од кај знам колку год имаш.. па правиш воопшто незрели упади во темата..кој само те натера да отвориш такаватема на високо ниво ( нормално за твои години) ..БРАТ извини..морав :pos2::pos2::pos2:

кој нема име ?? вака ти ја следам темава што си ја отворил ..и не можам да ти дадам повеќе од 13 години ..во право сум ?:pos2:да ..знам дека сум во право .. како прво гледам на шешељ долго време му го пушиш и тука не гушиш со српска НЕ потребна пропаганда по темиве ,те следам и знам дека е така .. и веќе ми скурчи брат али морам вака да ти кажам зашто не сум голем обожавател на црна комедија ..се разбира посебно од тебе.. шешељ го имаш на слика .брат шешељ мислиш дека има муда ..нема муда ..тој е пичка во тесно .нема веќе излез за него со знае дека ке си остане и си тропа колку бил ова она и сите му се смеат ..а децата--- потенцирам ДЕЦАТА го идеализираат колку само муда имал тој да збори така во хаг ..хахааа..гледам и србија далеку е сега косово јок брате се е тоа у неповрат ...иначе за таквите како тебе има место знаеш.. детска градина со машини за перење на мозок бесплатно е ..да те свестат малку во кој држава зивееш ..ОК? ке ти биде од корист ..хмм.. само да ти одговорам од кај знам колку год имаш.. па правиш воопшто незрели упади во темата..кој само те натера да отвориш такаватема на високо ниво ( нормално за твои години) ..БРАТ извини..морав :pos2::pos2::pos2:
Хахахахахаахха види види каков потенцијал на интелектуалци сме имале ние во нашата домовина мора да си некој политичар штом мислиш дека некој се сложува со твоето мислење или пак си некој од ова сељачааната добро и да не си сељак политичар најмалку си пошто уште со градинката на вмро се занимаваш не ти давам помалку од 4 години како си перен во пералната на вмро само не ми е јасно како сеуште те тржи тоа прање??Го тупиш без везе не е ова тупаљка ај чао оди пиши си на некоја од вашите вмроовски теми па величете го груевски колку што сакате чао

Војо Шешељ,те читам и гледам дека имаш интелектуален потенцијал.

Ама остани си неопределен или макијавелист.

Подобро е така.

Ни едните,ни другите ги бидва.

:smir:

Хахахахахаахха види види каков потенцијал на интелектуалци сме имале ние во нашата домовина мора да си некој политичар штом мислиш дека некој се сложува со твоето мислење или пак си некој од ова сељачааната добро и да не си сељак политичар најмалку си пошто уште со градинката на вмро се занимаваш не ти давам помалку од 4 години како си перен во пералната на вмро само не ми е јасно како сеуште те тржи тоа прање??Го тупиш без везе не е ова тупаљка ај чао оди пиши си на некоја од вашите вмроовски теми па величете го груевски колку што сакате чаос

чика шешељ ..не се плаши од мене ..само си ја зборувам реалноста ..инаку да ти кажам не сум политички ориентирам зашто ништо не сум добил од никого ( од партииве) ништо ...инаку не сум 4 години и не сум смешен како НЕКОЈ кој непиел апчиња долго долго време:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

хахахахахах зошто овој сиптарот дардан-иа зборува на темава ??Нека си ги гледа таму нивните општини тетово,гостивар и струга

чика шешељ ..не се плаши од мене ..само си ја зборувам реалноста ..инаку да ти кажам не сум политички ориентирам зашто ништо не сум добил од никого ( од партииве) ништо ...инаку не сум 4 години и не сум смешен како НЕКОЈ кој непиел апчиња долго долго време:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Наместо да допринесувате за конструктивноста на темата,вие си играте пенали.И сега ти го опна Шешељ или он тебе ?

Дај бе деца уозбилете се.

Ако не,барем не дробете за џабе глупости.
Имате отворена тема,и пишувајте во границите на темата.

Значи,фантазирајте,глупирајте се,до таму до каде што е дозволиво.

Ќе ве бришат.

Jас апчиња никогаш не сум пиел ниту ќе пија и не сум партиски определен

така треба ....и што е најважно врз тебе не влијае некоја си пропаганда!! МОЖЕБИ КЕ СЕ ПРОНАЈДЕ ТУКА НЕКОЈ

Наместо да допринесувате за конструктивноста на темата,вие си играте пенали.И сега ти го опна Шешељ или он тебе ?

Дај бе деца уозбилете се.

Ако не,барем не дробете за џабе глупости.
Имате отворена тема,и пишувајте во границите на темата.

Значи,фантазирајте,глупирајте се,до таму до каде што е дозволиво.

Ќе ве бришат.

АХМ ...гледам нешто допринесе со конструктивноста на темава со претходниот пост му баци рака на чика војо ... ДА НЕ СИ И ТИ ТАКОВ ??

Не си дал бучко автогол само си призна дека и магаре може да ги победи алудирајќи на тоа дека народот е толку прост и толку изманипулиран па затоа гласа за магаре:pos2:.Па размисли добро на кое ниво е народот штом ќе изгласа за магаре за претседател:vozbud:

Ако иванов беше кандидат на лдп немаше да собере доволно потписи за да се кандидира додека вмроовците се толку изманипулирани што би подржале било кој кандидат на вмро дпмне инаку морам да кажам дека албански претседател на македонија не може да има нема теоретски шанси да има затоа што за некоја година ќе "мора" да го смениме името (иако јас категорично сум против тоа) се разбира ако сакаме да влезиме во најнедемократската унија која е во процес на распаѓање
фрчко се фали дека му бил советник на Трајковски, а истиот Трајковски по негово лично убедување како експерт за негов личен советник го ангажира Иванов.

и натаму тврдите дека Трајковски ангажирал магаре, зашто ако е така испаѓа дека и фрчко е магаре.

како и да сакате да го оцрните Иванов, џабе ви е, немате аргументи

Па напије се тогаш штом неси :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Браво шешељ рстури го растури

Па напије се тогаш штом неси :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Браво шешељ рстури го растури

хахааа...смешко ...тоа на шешељ му го викаш на него би требало нели ??? иначе гледам и ти си потпаднал под чика шешеља ... а можеби и си имаш едно два-триста акаунти па си се дуваш самиот себеси ..хахааа бебшка работа ..не пијам апчиња зашто не сум болен како вас:pos2::pos2::pos2:

фрчко се фали дека му бил советник на Трајковски, а истиот Трајковски по негово лично убедување како експерт за негов личен советник го ангажира Иванов.

и натаму тврдите дека Трајковски ангажирал магаре, зашто ако е така испаѓа дека и фрчко е магаре.

како и да сакате да го оцрните Иванов, џабе ви е, немате аргументи
Не можиме да го оцрниме иванов пошто тој е црн како барут од тоа поцрно не може да биде:pos2::pos2::pos2::pos2::baeh::baeh::baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom