Буанко е куив!

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
Позната изрека на малите мозочиња без своја перцепција на случувањата...

Какво е ова бого(грујо)хулие ?! Веднаш да се казни комуњарот кој го валка ликот и делото на пастирот.Анатема !

убаво смислено, само требало да промислат со какви инсекти го споделуваат.

Поголем партиски трол од овој Мјолнир во моево досегашно форумствување не сум сретнала. Секоја чест, како успеваш насекаде да намирисаш каде ти го вреѓаат пастирот.
Несмее човек ни да се насмее бре веќе :tapp:
Ај да видам дали ќе се расплачеш.

Може слободно и Грујо е крив да се вика. Да потсетиме СДСМ го обвинува Груевски за поскапиот бензин, четвртото место на Европско првенство во кошарка (види СДСМ флаери месец октомври 2011),невработеноста(!) па дури и за загадувањето во Скопје!

Ахахахахахахаххахахаха... Ти си не си тачен, мајке ми. ХАхахахахаа... :pos:

Абе брат да те прашам успат, носиш цура дома за клецање и тамам се раскомотувате и одеднаш ти вика дека ич не го поштуе Гвујо, дури и е одбивен, ќе ја клецаш или ќе ја пратиш дома !?

Песнава е иначе топ. (y)

Абе брат да те прашам успат, носиш цура дома за клецање и тамам се раскомотувате и одеднаш ти вика дека ич не го поштуе Гвујо, дури и е одбивен, ќе ја клецаш или ќе ја пратиш дома !?
Дома! Таква комуњарка не му треба. Замисли биде нешто посериозно, па децата наместо со преродбенички со комуњарски гени излезат. Не вреди да се ризикува. Должност на секој вмровец е да си најде патриотка (по можност да не биде откај Љубе или Љубчо, ама во крајна нужда проаѓа) што ќе му роди барем 3 деца. :D

A Aнгела не ми крева цел ден ...хаха

Дома! Таква комуњарка не му треба. Замисли биде нешто посериозно, па децата наместо со преродбенички со комуњарски гени излезат. Не вреди да се ризикува. Должност на секој вмровец е да си најде патриотка (по можност да не биде откај Љубе или Љубчо, ама во крајна нужда проаѓа) што ќе му роди барем 3 деца. :D
:pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom