Bruno Mars

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
Добро сега, да го споредуваш Мајкл Џексон со Бруно Марс е... не можам дури ни да најдам соодветен пример. Крал и поп ѕвезденце, не се споредува. ОК е тоа што ти се свиѓа, ама беспотребно го убацуваш Мајкл Џексон у муабетов, пошто него го слушаа луѓе од сите возрасни групи. Мајка ми пример го обожава Мајкл Џексон, а за овој не ни чула, а не верувам ни дека ќе сака да чуе.
Не мислев на тоа, туку дека стилот во новиот албум му е многу близок со оној на Мајкл Џексон од 80тите. :)

Имат една песна- ај вана би а билионер.. е не е многу јака, ама мотото во песната е закон.
Иначе добар вокал е, внука ми (4 годишната) му е голем фан.

wow so much hate
ок ми е дечкото, од новава ера на музички артисти да ги наремач, овој се дели каде каде, е тоа дека биле песните за тинјеџери во ред ама има време човекот да еволуира, за разлика од бибер

Дечкото е одличен! Веројатно повеќето го знаете во Just the way you are, Grenade и The lazy song кој беа огромни хитови.
Е сега, има нов албум кој излегува на 11 декември. Насловниот сингл е Locked Out of Heaven.Објави и три промо синглови Young Girls, Moonshine и When I Was Your Man.
Албумот кој не е типичен поп албум и е совршен може да го преслушате овде. :cuc:

Навистина ли ќе употребуваш епитети како "одличен" покрај милиони музичари во светот.

Бруно Марс е уште еден MTV песнопеец маркетизиран за новата генерација. Карирани кошуљчиња и капчиња па ете демек свирел нешто инструменти воа ноа, се со цел на хипстерите да им биде интересен.
Музиката му е просечна, гласот му е просечен исто како и песните.
Ништо посебно, карактер кој ќе биде заворавен за некоја година. Ваквите Џејмс Блант типови навистина не заслужуваат цела тема не па пофални епитети.

Не го сакам.
Песните му имаат текстови ко првооделенец да ги пишувал (I'll catch a grenade for you, I want to be a billionaire). А мене ептен ми е битен текст на песна. Неговиве се патетики.
Locked out of heaven ептен ме потсеќа на Стинг и Д Полис.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom