Britney Spears

cinderella_

In love with you...
Член од
27 јануари 2007
Мислења
852
Поени од реакции
5
so i se desava na tipkava?!?!?! definitivno slavata i udrila i toa bajagi u glava:toe:

Член од
7 февруари 2007
Мислења
227
Поени од реакции
0
ПАРИ ПАРИ ПАРИ......
Гледате луѓе..... и богат не чини да си толку :tapp:

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Баш е кул...
Конечно заличе на нешто... хм... Роналдо :)

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Не знае што да направи веќе па ај и ова да го испроба... после ова не верувам дека нејзините фанови се среќни

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
LaVista не биди сигурен,вчера читав постови на некои страни на фановите на бритни меѓу кои имаше She still looks hot,I love her no matter what happens,I know what you're going through but I know you're strong and you can do it и слични а исто така еден фан кога видел дека бритни се шишала и тој истото го направил.Патем,мајка и не знаела дека Бритни се шишала,отишла на фризер без да и каже
Инаку..еве еден quote па вие ако сакате сложете се,ако сакате не се сложувајте,мене се исто ми се фаќа

First of all , i know a lot of people have something negative to say about Britney's behavior at this time ,and i did too! for 1 minute , then i started thinking of what would make her do something like that ....
then i realized that she is under too much pressure and too much scrutiny , leave the girl alone ...i just feel so sad because it's obvious that she is tired of all the criticism and the NOT so nice comments towards her and i think she just went off the depend .
I think we've all had a moment of pure frustration , so did she, but the problem is that she is never left in peace , and everything she does in and will be exxagerated to the MAX
A normal person would have just have a nervous breakdown , but she has lived this kinda lifestyle for a while..where paparazzi think that they own her or something
Britney , god bless you and keep ypur head up
And to everyone else...think deep before you criticize

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
На Натали Портман без коса сум навикнат и ми делува баш sweet...

Бритни ми е чудна...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
па добро има фанови кои секогаш ќе ја подржуваат,меѓутоа сепак сметам дека изгуби доста фанови

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Димитар напиша:
На Натали Портман без коса сум навикнат и ми делува баш sweet...

Бритни ми е чудна...
Натали Портман е многу секси без коса
оваа БритМи е :uplav:

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Абе можда ногу и се оштетила косата..:| да речиме.. баш е јака, ми личит на еден чувар од една запуштена зграда,..

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ќе ја викнам дома да ми светит место ламба, види ја во глана, ко лампион е.

HungryWolf

Deep In Tha Forrest
Член од
30 јануари 2007
Мислења
793
Поени од реакции
4
lool ja vidov vo denes WEST na naslovna :pos::pos::pos: toa ti e ni ona ne e svesna stho prai...

Член од
19 февруари 2007
Мислења
1
Поени од реакции
0
Britney

:jaj: Sto da pravi kutrata posle tolku pari i slava ide i ova, dobro bi bilo ako vo brzo vreme ne zavrsi kako Ana Nikol Smit. zalosno

Gravity Grave

Voice of the Voiceless
Член од
27 март 2006
Мислења
774
Поени од реакции
11
Абе ајде...

Зарем било што може да ве изненади од неа? После флеширање на дундата на што сведоци беа милијарди луѓе? Исфорсираниот (не) квалитет искача на видело, пред или покасно! Беше никаква пејачка, просечна риба, сеа со ваков треш имиџ можеби и ке почнам да ја почитувам по малку:toe: Следно што очекувам е тетоважа на врат:vozbud:

bodlikav

a.k.a C.Ronaldo
Член од
25 јануари 2007
Мислења
529
Поени од реакции
6
Еве ги сликите од бритни, незнам кој ги бараше

Член од
18 февруари 2007
Мислења
20
Поени од реакции
2
A da ne fatila nekoja vlaknova bolest be luge, mozi vlakna u mozok i rastat? Otkacila ova 100 na sat, aj pa javno, i to ko namerno da pokazue

Kajgana Shop

На врв Bottom