Британскиот туризам at its finest - Кавос, Грција

• Креатор на темата Креатор на темата Антоние
  • Време на започнување Време на започнување
Мене у Кавос најсмешно ми беше што измеѓу сите клубови и кафичи обавезно на 50 метри има по една амбуланта т.е. surgery :icon_lol:
И пиев Headfucker, ама не спомнал Сусаро дека има залепен кондом на секоја чаша :icon_lol: Иначе мене таму ми се ставија само жени, изглеа не им се свиѓав на енглезине (добро е), така да има буквално се‘ што сте глеале по филмови, али ако сте над 25-6 не го препорачувам.
Дечки, до толку ли не чини плажата на кавос? Па добро кај да се бањам, кај да се сончам :( ? Нешто автобуси, бродови, такси, било што, некаков превоз до некоја плажичка кај што можеш нормално да се избањаш и да се сончаш??
Кавос е исклучиво за журкање, тие што се сместуваат таму се мрднуваат цела вечер, и следниот ден спијат до вечер за да можат пак да збеснуваат, баш затоа плажа не ти треба. Ако ти се иде за плажа, треба на друго место да се сместиш, Крф е голем остров, над 80 км во должина, на западниот брег има прекрасни плажи, и сонце до 8ипол вечер.
Ептен ако си сместена во Кавос, ќе наоѓаш такси или изнајми моторче и шибај низ островот. У секој случај не можеш лошо да си поминеш. :)

Дечки, до толку ли не чини плажата на кавос? Па добро кај да се бањам, кај да се сончам :( ? Нешто автобуси, бродови, такси, било што, некаков превоз до некоја плажичка кај што можеш нормално да се избањаш и да се сончаш??

Батали таму на плажа спање и прање и удри на ебање.

Мене у Кавос најсмешно ми беше што измеѓу сите клубови и кафичи обавезно на 50 метри има по една амбуланта т.е. surgery :icon_lol:
И пиев Headfucker, ама не спомнал Сусаро дека има залепен кондом на секоја чаша :icon_lol: Иначе мене таму ми се ставија само жени, изглеа не им се свиѓав на енглезине (добро е), така да има буквално се‘ што сте глеале по филмови, али ако сте над 25-6 не го препорачувам.

И ова е многу, до 22 години е таман.

Мене од никогаш не ми биле интересни малолетнициве од Англија и никад нема да го сфатам тој начин на забава. Ако тоа може да се стави во „забава“. Кршење флаши од глава, легнати по улици, изблуени, изнапиени до смрт, ебење на улица, урлање, тепање, на луѓе не изгледаат. Ако оваа слика некој ја дефинира како забава, тогаш јас не ја сфаќам забавата како поим.

Каде и да идам прво проверувам да не е случајно некое дувло на Англичани.

И ова е многу, до 22 години е таман.

Мене од никогаш не ми биле интересни малолетнициве од Англија и никад нема да го сфатам тој начин на забава. Ако тоа може да се стави во „забава“. Кршење флаши од глава, легнати по улици, изблуени, изнапиени до смрт, ебење на улица, урлање, тепање, на луѓе не изгледаат. Ако оваа слика некој ја дефинира како забава, тогаш јас не ја сфаќам забавата како поим.

Каде и да идам прво проверувам да не е случајно некое дувло на Англичани.

таков му е стилот на пијанството :pos::pos: ние разлагаме политика и на крај се тепаме пцуеме......

таков му е стилот на пијанството :pos::pos: ние разлагаме политика и на крај се тепаме пцуеме......
Тоа не е пијанство, тоа е пиење да се опиеш, џигер да изгориш. Не е пиење за душа. Тоа е без граници, без контрола како животно. Секоја вечер како говедо по земја да се влечеш „леле брат журкава“. Која журка бе копиљ, која журка? (ова не се однесува на тебе, да не сфатиш погрешно :))

Тоа не е пијанство, тоа е пиење да се опиеш, џигер да изгориш. Не е пиење за душа. Тоа е без граници, без контрола како животно. Секоја вечер како говедо по земја да се влечеш „леле брат журкава“. Која журка бе копиљ, која журка? (ова не се однесува на тебе, да не сфатиш погрешно :))

:icon_lol: идат до крај......ние ќе се дрмниме,и после 2-3 саата испарува и исто како сок да си пиел. :D

И многу се упорни матер им ебам,со скршени нозе/раце излеват со штаки :pos:

:icon_lol: идат до крај......ние ќе се дрмниме,и после 2-3 саата испарува и исто како сок да си пиел. :D

И многу се упорни матер им ебам,со скршени нозе/раце излеват со штаки :pos:

Така е покул, што поискршен, со сифилис тоа си покул.

Така е покул, што поискршен, со сифилис тоа си покул.

оди таму уживај - шо ако в година фатиш птичји грип или те изгази некое лудо скопјанчишче на пешачки...........

Вакво племе слично се и германците. Лани во Бугарија се изнагледав глупости. Што подалеку тоа подобро...
Германците се брат далеку поцивилизирани
наниво.

сум работел во хотел наодмор каде 90 % се Германци. закон

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom