Британија објави тајни документи за НЛО

• Креатор на темата Креатор на темата диме
  • Време на започнување Време на започнување
ako gi otkrijat site tajnite ke dojde do panika i haos i site ke pocnat da se ubivaat megu sebe mislejki deka se vonzemjani..........

eh zs mislite deka ce dojdi do panika i haos so ima tolku strasno da se kazi deka ima vonzemjani :)
a i dokolku vonzemjanite sakale da ne napadnat do sega mozea da ne skicmat :)

Абе нека ми даде некој линк од каде можам да ги слегнам архивите на Британија за НЛО.....???Anyone?:vozbud:

Абе нека ми даде некој линк од каде можам да ги слегнам архивите на Британија за НЛО.....???Anyone?:vozbud:
:pos2::pos2:aбе оди вработисе во НАСА таму ќе можеш и да зборуваш со вонземјаните

Над половина милион случаи на неидентификувани летачки објекти се регистрирани во Британија од педесеттите години на минатиот век до 2007 година.

Што мислите за ова?

Jaс мислам:

2007-1950=57
500.000/57=8771
8771/365=24

Значи секој ден по 24 случки на НЛО во просек се случувало на Британија!!
Па толку авиони дневно не прелетуваат во пеесетите и шеесетите!
секоја од тие случки за да биде документирана и истражена, потребни се барем по двајца и барем по неколку денови а можеби и неколку недели да се утврди дека е неидентификуван објект.
Па сега види колку луѓе и колку денови тоа трае...

Јас мислам дека бројките треба многу, многу да се намалат

Angliskata kralica e vonzemjanin i celata familija im se vonzemjani , Dijana toa go dozna i zatoa ja roknaa vo tunelot ... :tv:

Tie se podvid na zverogushteri od tretata sfera megu cetvrtata dimenzija , no ne se site al u globala se i oni ...big happy familly

So stravovite , negativnata energija ... a nie sme tuka samo ovci koi im sluzat za priplod i ishrana ...mnogu zaebani vonzemjani se toa

So stravovite , negativnata energija ... a nie sme tuka samo ovci koi im sluzat za priplod i ishrana ...mnogu zaebani vonzemjani se toa
Стравови... негативна енергија... епа нема потреба за загриженост кај и да е ќе умрат од предозираност.

Се што ние знаеме не е вистина.
А се што е вистина ние немаме поим ни дека постои.
На крај краева кој сме па ние да ја знаеме вистината?

Заклучок: Џабе се замарате :)))

abe nie ne sme nikoj ama jas milsam deka i tie sto treba da ja znaat vistinata ne ja znaat taka da vidi ti samo lazat nesto od nesto i sekogas koga ke pustat nesto vo javnost onaka za toa nemaat mn dokazi samo taka kazuvaat kolku da e aktuelno toa vo svetot dodeka tie se zanimavaat so dr valkani raboti :wink:

vonzemjani bile zabelezani uste od 1947 i ova so znacite vo polinjata mi e cudno a ima nesto drugo luge so se slikale nazad vo pozadina izleze edno zeleno bate koe kako da se krie od svetlinata na blicot od neznam kakov aparat poglednete na you tube ima i klipcinja za dzinovi

Точно е бре Зелено бате:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom