Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
Ах бе Гејл легенда си... :LOL:
C.I.P (Coоk in peace)

И темата за Vampire Diaries има 100 страни, па... :D
И турските серии имаат многу страни :D ANON

Тука имаат избор од 80 страни да прочитаат, а секој пост е само позитивни зборови за серијава

534847_10151554495612722_1005402613_n.jpg

:cool:

se nadevam jessie ke prekine so emo momentite i ke prekine da place....za da zavrsi ko so treba serijava

е на мајка им, кој ќе чека до август у пизду матер.
многу е налет.
одлична е серијава ама шо е со влечкањево.

Очигледно се претпазливи. Којзнае колку пати го имаат променето сценариото (со акцентот на крајот секако). Арон Пол имаше пишано дека три пати им ја препраќале скриптата а мислам дека и самиот Винс Гилиган изјави дека сеуште не го дефинирале крајот.

Сакаат да завршат со стил, крајот многу ќе значи за комплетниот изглед на серијава. Самото тоа е проблем по себе.

Влогот е голем, јебига, ја типувам на уште едно одложување од месец-два.

Јас како што знам, завршија со снимање на последната епизода. Али ваљда грешам...

Јас како што знам, завршија со снимање на последната епизода. Али ваљда грешам...

Хм да, и ја читам дека на крај на март завршиле со снимање. Ондак не знам оти толкаво одлагање... o_O

Хм да, и ја читам дека на крај на март завршиле со снимање. Ондак не знам оти толкаво одлагање... o_O

Термини ваљда. До јуни не може да стигнат со монтирање и слично а покасно ако биде ќе нема толку гледаност, па ај август. Веројатно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom