Браќа се скршиле од ќотек за компјутер

• Креатор на темата Креатор на темата vone
  • Време на започнување Време на започнување
Ке дојде ден ке се убива за пц односно кој да седне прв на кајгана форум :) (sala) иначе стварно не здрава работа ... btw имам другар шо нон стоп се тепа со брат му за пц . онака не крвави тепачки ама летаат тупаници :vozbud: !!! Па еднаш ги снимав на мобилен и сум се смеел цел месец :tapp:

И кај мене ова беше проблем до пред 1 година , али сеа иаме два компјутер и се е ОК:smir:

Вечерва го тепав брат ми да стане, ама не ми успеа. Карпа чуек бре! :)
Ама ќе ми се деси и ова некој ден... осеќам :pos:

слична ситуација и со брат ми беше дома,тепање летаа табуретки даљинска тастатури столчиња што ти уште не ама ја немав срце да му ги избришам save фајловите за менаџер само му ги криев па после ценкање за нив некои парични надоместоци,циркузи,среќа сеа лаптоп зедовме и не се тепаме.

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]ВО СКОПЈЕ[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Браќа се скршиле од ќотек за компјутер[/FONT]

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT]
и мене ме скрши братми:pos2::pos2::pos2::pos2:само не до олку...
ах пусти интернет

Немам ни брат ни сестра супер...нема со кој да делам компјутер и чоколадоо јеее :ojea::je: а и па да сум имал брат или сестра сепак помали би би биле од мене

Имам брат, понекогас се караме за интернет ама за тепа4ка нееее :pos2:
Ме нервира кога седне до мене и ми гледа во монитор кога седам на интернет, аууу се го падам од соба, секој ден и детето оде си мора :pos2::pos2:

Ahhh glupi novinari !!! Prvo toa sto pisuva ne e tocno nego pisano e kolku da se kaze deka novinarot dal nesto za da se pecati ednostavno. Prvo i osnovno muabetov e REKLA KAZALA 10% dali e tocno od toa... Vtoro i inicijalite im se utnati.. ne se pisani ko so treba a i bogami i godinite se utnati. Nego drugo e muabetot.. Deckite mi se podalecni bratucedi malce. vtori ili treti... Frkata ne bila radi kompiuterot.. toa bilo ednostavno kazano KAPAK NA SE... nekjam mn i mn da zboram samo sakav da kazam deka iame mn glupi novinari i deka si gi pravat rabotite kako sto niv im odgovarat.. i uz sput.. NE VERUAJTE NA SE STO KE PROCITATE !!! SE STO LETA NE SE JADE ! ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom