Брак

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
jas ne gledam grkinja na slikava :toe: dvajca grci samo ....

Прегледај го приврзокот 29681Прегледај го приврзокот 29681 -- hahaha.gifhahaha.gif - Прегледај го приврзокот 29681

Внимавајте за кого се “ ВРЗУВАТЕ’ :pos2:

chbm3.gif

Slučajna minuvacka go snimila originalnoto predlozuvanje brak koe se odigralo vo Madison Square Parku vo New York. Predstavata go vooduševila mnoštvoto prisutni, a kako se chuvstvuvala srekjnta mlada dama ...

"Before marriage, she let me twist in the wind, after, she nailed me to the wall.":nesvest:

jcon447l.jpg

Musko-zenska verzija

Na poslu razgovaraju uz kavu dvije kolegice:
-Kakav sex si imala jucer?
Katastrofa... Muz je dosao sa posla, u 3 minute je pojeo rucak, poslije toga 4 minute sexa a poslije dvije minute je zaspao… A kod tebe?
-Kod mene fantazija. Muz dosao kuci, poveo me na preukusnu romanticnu veceru, poslije smo se setajuci sat vremena vracali kuci, poslije svijece i sat vremena extra predigre, poslije sat fantasticnog sexa a na kraju zamisli da smo sat vremena razgovarali. Jednom rijecu bajka!

U to samo vrijeme razgovaraju dvoje kolega:
-Kakav sex si imao jucer?
Super! Dolazim kuci, rucak na stolu; pojeo sam, iseksao sam se i zaspao. A kod tebe?
-Kod mene katastrofa…
Dolazim kuci a tu nema struje jer sam zaboravio platiti racun za struju zato sam moju izveo negdje na veceru. Klopa bez veze a bilo je tako skupo da nisam imao novaca da se vratimo sa taksijem pa sam morao ici kuci pjeske! Dolazimo kuci a tu naravno nema struje pa sam opet morao upaliti te proklete svijece! Bio sam tako bijesan da sam trebao sat vremena dok mi je stao a poslije nisam mogao sat vremena svrsiti a na to sve skupa sam tako popizdio, da joś sat vremena nisam mogao zaspati!!

Бракот е сериозно нешто не се шегувајте -:pos2:
blank.gif
blank.gif

1282020139_doseng.org_acid_picdump_08.jpg

A lion was getting married. At his wedding was a mouse shouting away and congratulating the lion

"All the best, my brother. Good luck."

Seeing the mouse shouting away claiming that the lion getting married is his brother, another Lion grabs the mouse in anger and asks: "Who the hel_l do you think you are? How can a lion be your brother? You are only a mouse."

The Mouse replies:
"I, too, was a Lion before I got married
:pos2:

Веридба и брак - професионални погледи

ПРОФЕСОРИ ПО МАЈЧИН ЈАЗИК
: Бракот е апстрактна именка а веридбата граматичка грешка во претходно составената реченица. ЖЕНЕЊЕТО е активен глагол кој често одговара на прашањето КОГО но најчесто на прашањето КОЛКУ? ОЖЕНЕТ е пасивна форма на глаголот. Во целата конструкција, ДЕЦАТА се императив а КУЌНИОТ ПРИЈАТЕЛ лична заменка.

ПРОФЕСОРИ ПО МАТЕМАТИКА: Веридбата е парен број кој често знае да биде непарен. БРАКОТ е математичка операција на множење а резултатот се деца. Во веридбата ТОЈ вреди 2 а таа 1. Во бракот ТЕШТАТА вреди 2, ТАА 1 а ТОЈ 0. КУЌНИОТ ПРИЈАТЕЛ е непозната.

ПРАВНИЦИ: Веридбата е парница а бракот изгубена парница. ДЕЦАТА се отежувачка околност а КУЌНИОТ ПРИЈАТЕЛ олеснувачка. ТЕШТАТА е врховна инстанца.

ЛЕKAРИ: Веридбата е лоша превентива а БРАКОТ последица од тој лош третман. Децата се компликации, тештата тумор а куќниот пријател погрешна дијагноза.

ИНЖИНЕРИ: Веридбата е проект, бракот неуспешна конструкција, децата непланирани трошоци. Куќниот пријател е изведувач на работите а тештата корозија.

ЕКОНОМИСТИ: Веридбата е можност за пласман, бракот е договор, децата анекс на договорот. Куќниот пријател е кооперант а тештата даночен орган.

МУЗИЧАРИ: Веридбата е дует, бракот дисхармонија, децата се солисти кои бараат поддршка од целиот оркестар а тештата диригент. КУЌЕН ПРИЈАТЕЛ е оној кој ќе издржи до крајот на концертот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom