Божиќни/Новогодишни филмови

• Креатор на темата Креатор на темата џимеј
  • Време на започнување Време на започнување
Уф, имав цела листа на НАЈДОБРИТЕ новогодишни / божиќни филмови шо ми остана од стариот сајт. Имам бекап од сајтот, ко ќе идам дома ќе разгледам и ќе ти ја дадам целата листа на филмови.

И да не бидам оф топик, гледај го најдобриот: It's a Wonderful Life (1946)

Дупла тема, сега ќе спојам.
--- надополнето: 2 декември 2012 во 12:02 ---
Здраво ајде некоја препорака за новогодишен или божиќен филм (секако со мкд превод).
Фала
Другар, гледам дека си нов, пробај некое време да видиш како одат работите пред да отвораш теми. Не може да отвориш тема само затоа што сакаш да прашаш нешто. И секогаш пред да отвориш, пребарај дали има иста/слична.

Тајмингот иначе е добар за да се вратиме на оваа тема.

Веќе неколку години по ред традиција ми стана недела дена пред Нова Година со друштво да го гледаме Love Actually. И после до Нова Година секој ден да го слушам саундтракот од истиот филм.
Чудно е колку позитивна енергија ми влева филмот :)

Филмиште е Love Actually! Емоции, среќни моменти, тажни моменти, бритиш хумор... :) Се обидоа да го копираат повеќе пати, неуспешно.

Уф, имав цела листа на НАЈДОБРИТЕ новогодишни / божиќни филмови шо ми остана од стариот сајт. Имам бекап од сајтот, ко ќе идам дома ќе разгледам и ќе ти ја дадам целата листа на филмови.

И да не бидам оф топик, гледај го најдобриот: It's a Wonderful Life (1946)
Ете ја листата што ја ветив. Малце е не средена, ама то е. LulzIMG го нема веќе, а и BM. Ова е што го извадив од бекапот.

Клик тука за листата: http://s1.ipicture.ru/uploads/20121202/TiqPPST3.jpg

Еве нешто и од мене..http://www.imdb.com/title/tt0085334/
frontofhousemovieweb.jpg

Кратко и слатко! Божиќ на босански начин!
khz777, лошо ми станува од тие тепачите на твојот потпис :)

Ај предлог за некој ваков филм, нешто во стилот на Сам дома, но да не биде цртан или комедија

За оние што сакаат кратки новогодишни цртани.

Yes, Virginia.

yes-virginia-neil-patrick-harris-dvd-cover-art.jpg

Малата Вирџинија бара доказ за постоењето на Дедо Мраз.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom