Boss

• Креатор на темата Креатор на темата Bateman
  • Време на започнување Време на започнување
Само еден е BOSS :cool:
А уште колку само потенцијал има...

Огромен потенцијал, сигурно за уште 2-3 сезони. Наредната сезона би требало да биде како ќе се справува со враќњето на болеста, односите со жена му, односите со Зајакот кога ќе стане гувернер. Па четврта сезона би можела да биде посветена подетално на изборите за градоначалник. Дали Кејн ќе се кандидира, дали болеста ќе му дозволи, кои би биле противкандидати, оној црнецот градски советник, оној обвинителот Дојл. Значи има уште многу нерешени и необработени теми.

За жал, STARZ ја прекина серијата, стварно штета, немала гледаност и рејтинзи. Ќе ми текнат сигурно во моментот 5 серии кои исто немаат гледаност и рејтинзи па се емитуваат.

Погрешнa телевизија одбрале авторите на серијата уште од почетокот се гледаше тоа.

Пред неколку дена прочитав дека е прекината, се напнав ептен...каде бе вакво ремек дело се прекинува, АЛО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad:

Какви идиотиииииии!!!

Абе пред неколку дена... одамна знаеше дека е прекината серијава.
Иначе почнав и ја да ја гледам, првата епизода ептен ми се допадна и сега сум до 4та ама некако не ме влече многу пошо се уби неизвесноста откога се дозна тоа со токсичниот отпад. Во секој случај ќе продолжам да ја гледам пошо верувам во можностите на серијата, ми се допаѓа атмосферата и псајсајд многу ми ја ХАЈПА.

Абе пред неколку дена... одамна знаеше дека е прекината серијава.
Иначе почнав и ја да ја гледам, првата епизода ептен ми се допадна и сега сум до 4та ама некако не ме влече многу пошо се уби неизвесноста откога се дозна тоа со токсичниот отпад. Во секој случај ќе продолжам да ја гледам пошо верувам во можностите на серијата, ми се допаѓа атмосферата и псајсајд многу ми ја ХАЈПА.

Пак истиот муабет како за Flight? ти реков 2 пати дека се збори дека е прекината и дека најверојатно ќе ја прекинат/изгледа е прекината, иако нигде немаше официјална потврда во периодот кога читав на IMDB за неа, сега прочитав потврда и се напнав.

Мех. Серијава има доста јаки моменти ама и доста срање измеѓу... тоа политичко економските срања пола и не ги разбирав, ко за инает да користат некои тешки зборови кои мора да ги гуглам. Не жалам многу дека е прекината.
Во секој случај, има квалитет.

Супер политичка драма, ете ќе ја завршам (уште 2 епизоди) во една недела. Не ми е јасно зошто е укината и нема да има 3та сезона кога серијата нуди одличен квалитет. Не сум запознат со оваа мрежа Stars ама чудно ми е како Netflix не се обиделе да ја откупат и продолжат може да им биде дополнување за House of Cards

Ненене, серија што почнува така неможе вака да заврши. Кои идиоти, се надевам има надеж дека ќе направат уште една финална сезона.

Е и јас колку се надевав ама ништо засега.

Келси Грамар растура во серијава, едвај чекам некој нов негов проект

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom