Босански Рамбо

• Креатор на темата Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување Време на започнување
S

Shellshock nam67

Гостин
какви се не забегани фаци има во свето а богами и на балканот еве едно видео од Краинскиот рамбо со кого ли се бори хах а ха ха ха х
:pos2::pos2::pos2:

ААаа нема заебанција со чоеков. Плус и змија има. :pos: Ова е повеќе за во Чек Дис Аут.

Ама зошто???? По се изгледа дека вицовите за босанците држат вода и не се измислици... сирот он

Bosanski Rambo hit na internetu

Neđad Kličić - bosanski Rambo

Neđad Kličić iz Cazina, poznatiji kao bosanski Rambo u samo dva tjedna od postavljanja spota na internetu skupio je više od 100 tisuća pregleda, a vijest o njegovom uratku prenijeli su gotovo svi mediji. No, tu nije riječ o glazbi ili glumačkom talentu - Kličić je u spotu demonstrirao rukovanje arsenalom oružja dostatnim za naoružavanje omanjeg vojnog odreda.
Nedugo nakon objavljivanja spota policija je privela Kličića i obavila pretres u potrazi za oružjem, no bezuspješno. Iako kaže da je od djetinjstva lud za oružjem, tvrdi kako oružje nije njegovo. No, spot čije snimanje je sam financirao nije ga prvi puta doveo u sukob sa zakonom. bosanskom Rambu u Cazinu je nadimak - Teror.
Ovaj 32-godišnji bivši redar u diskoteci posljednje tri godine bavi se, kako kaže, privatnim poslovima. Od redarenja je odustao nakon što je upucan u glavu. U pripremi je i nastavak spota za koji tvrdi da će biti još žešći, što god da to značilo. Detalje ipak nije želio otkriti da ga u nastavku karijere ne bi spriječila policija.
Intervju s bosanskim Rambom pogledajte u prilogu IN magazina.

Ама зошто???? По се изгледа дека вицовите за босанците држат вода и не се измислици... сирот он

Значи дека тие не се вицови,се е вистина

Овој е мулти-функционален командос :) редок тип на борец :vozbud:

FAG

Пораката која ја внесовте е премногу кратка. Ве молиме продолжете ја до најмалку 4 карактери.

Овој сака да каже викнете ме да снимам филм со РАМБО јас ќе му го чистам ножот.

Многу босанци имаат психички последици од војната,а овој екстремно забегал.

Многу босанци имаат психички последици од војната,а овој екстремно забегал.

Прочитај го вториот коментар на Легионер и ќе ти стане јасно. Човекот бил избацивач во дискотека и е застрелан во главата.

Ова не е Рамбо бе ова е новиот ДОН КИХОТ, само што во босна не се популарни книгите за витези туку америчките филмови...тоа довело до оваа легенда :vozbud:

а пази музиката е од филмот Предатор ах ах ах а ха а

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom