Борби со кучиња

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
samo degeni i nisto drugo se tie sto organiziraat takvi borbi.Znaete sto bi im napravil da gi fatam kako organiziraat takvi borbi:Bi gi pustil u boks so toj pitt bull i bi go ostavil se dodeka ne go izede

Имаше едни дегени со огромно куче и валда го чуваа за борби....и еднаш земале застанале на ограда кај мене(кучето пуштено) и го с`скаат со мојот шарпланинец(:(:(:( РИП) и мене ми викаат од таму пушти го па пушти го, јас од шетање со ланецот на него држи држи ама не се дорджуваше ептен тегнеше и ми се испушти....и коа му скокна, коа почна партали да летаат од него , коа почнаа оние земи го па земи го :pos::pos: и више не им текна да дојдат со куче :)...

Треба да се казнуваат такви "газди" кој кучињата ги чуваат за борби...глупо е намерно да ги ставиш у ринг за да се тепаат го смрт....ама ете, постојат и толку глупи луге кои така се забавуваат...

Не е само тоа...говедата си ги вежбаат кучињата на обични улични кучиња. Еднаш едвај спасивме едно, го врзале за столб да не може да се брани и го с`снаа нивното да го распарчува.

Стоки невидени се тоа...
Да земеш и да го млатиш газдата,говедо.
Не знам како некој може да ужива во ова...:toe:
Малтретирање на животни,па со кој памет?
Дегенизиран народ!:nervozna:
Не можеш да направиш ништо во врска со ова.Чин има постојат борби со кучиња во рингови и сл,значи дека е тоа одобрено...Само се прашувам од кои будали.

spored se ova ti deluvas beter od "niv". daj smirete malce....

Дечко извини молимте ако не ме разбра да ти повторам : Сите што учествуваат во вакви борби се дегенерици. Со изместена граница за нормално, правилно и законско најпрво. Мнозинството го потврдува истото, така да јас тебе би те замолила да размислиш убаво пред да пишеш нешто. Оваа работа не е за смирување ! :helou:

Најстрашно од се е тоа шо ‘‘мажи‘‘ веќе од по 20 и нешто години се занимаваат со ова. Го донесле Шар Планинецот, и го тормозат моето. Иначе имам една пудла бездомник, маљо едно мелез. То кутрото лае лае лае ама џабе...

Ете само прашувам....што би правеле вие со големо куче...некој набилдан питбул да кажеме?

Освен што седиш дома и искачаш до школо,јадеш,се бањаш што друго правиш?
Сигурно нема да го пушта во борби. Да не се натегаме, што ти е поентата?

Па и кучињара сакаат малце интриги и адреналин во животот,сигурно нејќат монотоно да им пројде векот...а сега тоа што некој што вади дебела пара и што нема малце милост(а и попаметно е да си го спаси кучето отколку да го остави да умре) и така ќе го има за други борби....поентата ми е дека и во човечката раса има боксери,каратисти и што све не...така и некоја раса на кучиња се наменети за борби...но не до степен да им загине кучето...НЕКА ИЗМИСЛАТ КУЧЕШКИ УЛТИМЕЈТ ФАЈТ МАЈКУ МУ СТАРА!

Ете само прашувам....што би правеле вие со големо куче...некој набилдан питбул да кажеме?

Не ти е на место прашањето затоа што питбулот е генетски добиена раса па дури и сеуште не е рангиран како раса на кучиња а е создаден токму од вакви дегенерици за борби и заштита на објекти.

Освен што седиш дома и искачаш до школо,јадеш,се бањаш што друго правиш?

Не е понтата јас што правам,туку што би му правела на кучето римембер?:uvo:

Па и кучињара сакаат малце интриги и адреналин во животот,сигурно нејќат монотоно да им пројде векот...а сега тоа што некој што вади дебела пара и што нема малце милост(а и попаметно е да си го спаси кучето отколку да го остави да умре) и така ќе го има за други борби....поентата ми е дека и во човечката раса има боксери,каратисти и што све не...така и некоја раса на кучиња се наменети за борби...но не до степен да им загине кучето...НЕКА ИЗМИСЛАТ КУЧЕШКИ УЛТИМЕЈТ ФАЈТ МАЈКУ МУ СТАРА!

Кучињата не се измислени за некои стоки да ги пикаат у ринг и да ги с'скаат на руги кучиња.
Ако сака интриги и адреналин нека го прати на трки наместо на борби.
Како и да е,СТОКИ!
А и ти ако сметаш дека е правилни тоа и дека нема ништо лошо да се иживљаваш со животни да пукнеш.

=
Па и кучињара сакаат малце интриги и адреналин во животот,сигурно нејќат монотоно да им пројде векот...
А ова ти го дозна од специјалното интервју што му го направи на Bitemepunk најпознатиот пит-бул борач во средна категорија.
а сега тоа што некој што вади дебела пара и што нема малце милост(а и попаметно е да си го спаси кучето отколку да го остави да умре) и така ќе го има за други борби....поентата ми е дека и во човечката раса има боксери,каратисти и што све не...така и некоја раса на кучиња се наменети за борби...но не до степен да им загине кучето...НЕКА ИЗМИСЛАТ КУЧЕШКИ УЛТИМЕЈТ ФАЈТ МАЈКУ МУ СТАРА!
Јас сум повеќе да измислат ретард ултимејт фајт и наместо кучињата, да се борат нивните дегенски сопственици.:vozbud:

Ќе го хранам, бањам, чистам, возам, на одмор ќе го носам, ќе играм...абе се шо прам јас и то нека прајТ. :)
Ииииии заборајв да кажам да не се тепат крвнички ко мене :wink: :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom