BOOKA SHADE - 18.05.2007 - MKC

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.607
Поени од реакции
8.765
Веб-сајт
www.flickr.com
frnnntt.jpg

bcccck.jpg

ova ne smee da se propusti ke bide EXTRA ZURKA!!! mene najzakon pesna od niv mi e night falls

Booka Shade @ M.K.C - 18.05.2007 -

Конечно во Скопје за прв пат доаѓаат ветераните на електро звукот Booka Shade.Кој ке оди?:) Ме изненади цената на картите кои се 300 денари и 400 на врата и мислам дека ке има поголем одзив од тиесто заштоа мангупите од авалон набија цена и поради слабиот одзив мораа да преместат во колосеум поради тоа што се "расипала" опремата на Dj Tiesto (па да типот иде со една опрема на турнеја од 45 дена мислам...прикаски за мали деца) Да се вратам на темата,дали ги сакате Booka Shade и дали ке присуствувате во петок на нивниот спектакл?

Брачко неколку теми подоле од оваа има отворена тема за Бока Шејд, а за идење, не верувам да идам ја. :)

еј извини стварно не ја видов темата за Booka ако треба да се избрише оваа ок е.
П.С иди бе брат топ ке биде:)

Не се мој стил Бока, ја сум на појако. :)

Mene mi bea prav refresh....odmor za oci i od ploci i dj-i...drugoto e vkusovi.
Se na se mi se dopadnaa,da napomenam deka se funkcionirashe odlicno i tie se prezadovolni..ne go kazuvaa toa od dvolicnost tuku vo nevrzan muabet sam po sam.Deckite se fantastichni.
Se nadevam deka kje dojdat pak! :)

Caligula напиша:
Mene mi bea prav refresh....odmor za oci i od ploci i dj-i...drugoto e vkusovi.
Se na se mi se dopadnaa,da napomenam deka se funkcionirashe odlicno i tie se prezadovolni..ne go kazuvaa toa od dvolicnost tuku vo nevrzan muabet sam po sam.Deckite se fantastichni.
Se nadevam deka kje dojdat pak! :)
da da! booka shade rulzzz!!! :) mozebi letovo na gradishte ke bidat :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom