Bonjour l'amour

• Креатор на темата Креатор на темата -----<-<@
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум ја имал привилегијата да го искусам ова премногу пати, нити желба, искрено, но, кога ќе дојдат и такви времиња, ќе гледам будењето да го направам стратешки, доколку момичката се успие сабајлечки: со квалитетно испуштање на "садамовите ветришта" кои би ја натерале сместачки да се растрча низ соба, да се размрда, после шо би морала да направи кафе и доручек! Или па, со старата camp routine> "Срц, види шаторче :)"

Увек он се разбудува пред мене. Ретко се дешава да ме остави да спијам и сама да се разбудам. Убаво ми е кога ќе ме разбуди, тоа што сум до него, па макар било и 6 сабајле, што е најчест случај, не знам зошто

будењето покрај него ми е најслатко:pipi:

Најпрво ќе го гледам како спие а потоа ќе го бакнувам и со слатки зборови ќе му шепотам на увото се додека не се разбуди.
Ако и тоа не го разбуди сигурна варијанта е скокоткање:pos2:

Станувај ма......се шалам :)

Секогаш се будам прв, па идам и купувам леб, кафе ако нема, цигари, едно друго што и да треба. Се враќам и ставам кафе, местам маса за јадење па ја будам :back:

Пошто многу спијам, секогаш он се будеше пред мене :) А пошо он се буди многу рано, најчесто ме оставаше да спијам се' додека не му станеше многу досадно :) И кога ме будеше, легнуваше до мене и почнуваше: Станииии, стаааааанииии :) И ми ги отвараше очите :pos: И од што замарашe брзо се будев :) И ми се свиѓа тој начин, пошо сепак беше карактеристично за него :)
А иначе, кој и да ме буди, мора да е многу упорен :)
А јас ако некогаш станам прва, ќе го гледам како спие :) Ќе ми биде жал да го разбудам :)

Почесто станувам после него.
Ама ако станам прва го вртам на кај мене и го гушкам силно, го бацвам. Лесен сон има, одма се буди.
А тој кога ме буди ме збудалва, ме скокотка, ме крева, ме малтретира, ме трга од едниот крај на креветот до другиот :) некогаш се случва да ми ги држи рацете и да ме бацва на врат (многу ме скокотка то) јас викам ко да ме коли и толку од спиењето.

бидејќи тој е ранобудник, јас сум таа што спие подолго. затоа често кога ќе се разбудам го гледам неговото лице како гледа право во мене:pipi: ах, така мило и нежно ме гали и ме опсипува со бакнежи..нема поубаво будење:back:
а кога јас се будам прва(што ретко се дешава), не го оставам уште долго да спие(злоба, што да се прави:)) му зборам:сонцее, буди сееее! го гњавам, буквално, го штипкам, го гулицкам, ама и го гушкам и го бацувам:back:

ах, ми фалат тие денови:pipi:

Најчесто се будам прва и го оставам да спие додека не ми здосади после почнувам да го будам со бакнеж, а ако несака да стане насилно му ги отварам очите и го гњавам додека не се изнервира и се разбуди :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom