Боксерици

• Креатор на темата Креатор на темата Srcuska003
  • Време на започнување Време на започнување
Купи му вакви.

penis-warmer.jpg

со мартинка подврзан:pos:

Дечкииииииииии, значи на дечко ми му е роденден и би сакала да му купам квалитетни боксерици. Но секогаш се жали дека ако му станел 4-5 пати и одма му се проширувале боксериците, оти му бил ептен голем. Кај да најдам боксерици шо не се шират?

Позз, Весничка.
п.с ако темава не е за овде преместетеја.
Мене поголем ми е... затоа не носам гаќи

3та страна.
Озбилно се запрашувам што е со луѓево во последно време.

Има бе Играчница брат за дрвање. Овака им се дава шанса на троловиве да се шират ко карцином на муда.

Ова е веќе проблем за кој е потребна стручна помош. :rolleyes: :eek::eek::eek::eek:
Еластицитетот кај боксериците е многу битна ствар,па како инаку би можеле да се преувеличат преувеличат зборовите ова де, работите...
Не го фали дечко ти, утре (Пу пу пу -не дај Боже, али јбг се случува) ќе се скарате, ќе го пцуеш. :sneaky:
И после џабе боксерици, е џабе... :D
:P:cool:

:facepalm::facepalm::facepalm:

Скоро до под папок.

Кај најдов ја па овде да пишам. ПЕДЕРИ ЕДНИ СИТЕ ДА МУ ГИ ИСПУШИТЕ!
--- надополнето: 2 март 2012 во 00:11 ---

Скоро до под папок.

He has many of ,,them,,? :eek::eek::eek:

Скоро до под папок.

--- надополнето: 2 март 2012 во 00:11 ---

Скоро до под папок.

Пред да му купиш боксерици, прашај го кај бил тие денови кога се деси катастрофата во Јапонија. Пошто ова ГИ веќе ги менува работите.

Или па штом веќе ГИ збориш во множина, ондак јас мислам дека се однесува на јајцата.
Многу го напнуеш маче.
Му се дујат.
Му се шират боксериците.
Да.
Тоа е.

Дечкииииииииии, значи на дечко ми му е роденден и би сакала да му купам квалитетни боксерици. Но секогаш се жали дека ако му станел 4-5 пати и одма му се проширувале боксериците, оти му бил ептен голем. Кај да најдам боксерици шо не се шират?

Позз, Весничка.

Aj не се фали Васко,како нас да не интересира колкав ти е .

Да му беше толку голем немаше да има цура шо пишуе на форум :pipi:
Да, машко си :pos:...али нема везе кајгана е увек добро место за вакви ко тебе да се вратат у реалност дека се глупи и да си ја пронајдат кариерата во копање ниви...добре дојде во реалниот свет :icon_mrgr:

Позз, Весничка.

Да бев АЦИД ке ти манев Бан и тебе и на дечкоти и ке ве кастрирав двата :D онака

Позз, Весничка.
хахахаахахахахахахахаахахахахаахах! ЦАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom