Бојан Велевски - Upside Down Comedy

• Креатор на темата Креатор на темата Pluh
  • Време на започнување Време на започнување
Бојан од копиљ е запознаен со овие работи , не ме чуди да праи вакви видеа ..фин дечко , генерација од Коце :D

Лично се познавам со Бојан, а и заедно настапувавме во Џубокс во средата. Дечкото растури, ова најсериозно и најреално ви го кажувам. Во живо е далеку посмешен, ама нема како поинаку да се промовира освен преку јутјуб.
И ти ли си стендапкомичар ?

Лично се познавам со Бојан, а и заедно настапувавме во Џубокс во средата. Дечкото растури, ова најсериозно и најреално ви го кажувам. Во живо е далеку посмешен, ама нема како поинаку да се промовира освен преку јутјуб.

Третиот со кого сте настапувале, Никола, е охриѓанецов од Идиотека !?

Мене Боки ми е најбољи од сите(тука спаѓа и Жаре кој не ми е смешен)...

Стенд ап комичари по нет никнат како печурки по дожд.

Не е лош...муабетот му е далеку подобар од оној на марјан, уште малце поприроден да е и супер ќе е.

море море види ти оваа работа....
Македонија - Земја на стенд ап комичари.
секој ден по некој нов стенд ап комичар се појавува.

Што знам идиотека сепак е најдобра според мене. Овај можеби има некој квалитети но многу лош квалитет се клиповите и страшно ме енервира и не ги догледувам.

Prv pat koga go gledav videoto za amer.filmovi mi bese tapa i mislev deka e eden vid na parodija na marijan ama drugite mu se epten podobri,bas se zakon :D

Крајно време е да им се најде работа на дипломците од ФДУ, и некако суптилно да им се избие идеата дека се смешни, додека не пропаднал јутуб од нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom