БОГДАНЦИ

• Креатор на темата Креатор на темата Tachevski
  • Време на започнување Време на започнување
A,da stavevte po nekoja fotografija od Bogdanci- kolku da razbievte monotonija

Денес за прв пат го посетив. Убаво местенце, онака мирно, мало, изолирано од брзиот и динамичен живот.
Бев во еден кафич Клуб 007 или така нешто, слабо денска шема за на кафе ама битно има 2-3 кафичи и сосема им се доволни макар што знае да здосади за тие што постојано се таму и ги гледаат истите луѓе.

абе знам дека е богданци сум одел многу добро местеце е

Кога бев на одмор во Дојран имав прилика да го посетам Богданци.Мислев дека е некое затепано место ама се излажав супер место онака мирно има доволно народ и тоа е тоа.

Денес за прв пат го посетив. Убаво местенце, онака мирно, мало, изолирано од брзиот и динамичен живот.
Бев во еден кафич Клуб 007 или така нешто, слабо денска шема за на кафе ама битно има 2-3 кафичи и сосема им се доволни макар што знае да здосади за тие што постојано се таму и ги гледаат истите луѓе.
hgahhaha ne e klub 007 tuku e 003 i sea ke se potrudam da stavam nekoja slika od bogdanci :P

eve vi nekoi sliki od mojot grad-Bogdanci :)

Attachments

• 4960_Bogdanci, Makedonija.jpg
    4960_Bogdanci, Makedonija.jpg
    128 KB · Прегледи: 29
  • crkva1ao2.jpg
    crkva1ao2.jpg
    60,7 KB · Прегледи: 26
Јас сум од Богданци.Можеби за вас Богданци е село а ние жителите на Богданци сејлаци.Во ред е бидејќи секој има свое мислење за се.Ама колко и да зборите Богданци е мојот живот,иако сум родена во Гевгелија или ние како што си ја викаме Гивгилија.Ништо не е подобро за мене ни делчево ни скопје ни ништо.За мене Гивгилија,Богданци,Прдејци,Негорци,Мрзенци,Муин,Стојаково,Богородица и Селемлии се THE BEST :baeh: :pipi: Има некои кои го мислаат истото нели? :wink:

Јас сум од Богданци.Можеби за вас Богданци е село а ние жителите на Богданци сејлаци.Во ред е бидејќи секој има свое мислење за се.Ама колко и да зборите Богданци е мојот живот.

Така е Милчо да ми го поздравеш таму (ако го знаеш).

А па да не зборам за вашите градови пр. скопје ... слушате на вести до 2014 година скопје ќе стане ''НЈУ ЈОРК'' :vozbud: :tv: а делчево ти е ''лас вегас'' што вели некој од вас :costumed2 ц ц ц ц .. подобро да не се фалам како вас бидејќи вие сте ''граѓани'' ... :pos2:

Пу срамота бе да не пише никуј :) , мер нема никуј уд Бугданци на форум?
Едвај чекум да си одум уф Бугданци после ејн месиц :)

п.с пишајте нешто бре :wink:

Баче, ти ми стое не си уд Бугданци.
Иљ не а знаиш Бугданскåтå граматика. :)

Ситë глагуља уф прво лице еднина з'врш'в'т нå , или уф крајан случај нå ам.
Тоа ум е чиста Гивгилијска прувукацијå. :D

абе пред извесно време кој добрејчанец да одеше во богданци право трева го прашуваа дали има да му купат.и тие се изгледа како добрејчане :pos2:

Бугданци е најзиленит град уф Македонија.
Ак мå разберафте нå шо мисљ'м.

simbol%201.jpg

http://antickimakedonci.com.mk/

^^ а ти случајно уд бугданци да не си :DD

ет една убава .. ама најубава слика уд нашиут бугданци :)
35iagc7.jpg

Поздрав Богданчани , ако ве има тука =)) , бонбона гане имате ... спомени флешои иам од градчево :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom