Бог/Богови = Вонземјани?

• Креатор на темата Креатор на темата Michelle Aline
  • Време на започнување Време на започнување
ништо не е во спротивност со Бога. тој го направил универзумот толку голем за да може целиот да го посее со живот
--- надополнето: 22 септември 2012 во 18:09 ---

другите планети се нашите заштитници. не штитат од поголемите метеори кои негативците се обидуваат да ги насочат кон нас. според моите извори во прстените на сатурн сее наоѓа советот кој одлучува за надворешни интервенции на земјата

Интересно, хардкор православец, а те интересираат алтернативни теории, мистерии и сл. (y)

ништо не е во спротивност со Бога. тој го направил универзумот толку голем за да може целиот да го посее со живот

другите планети се нашите заштитници. не штитат од поголемите метеори кои негативците се обидуваат да ги насочат кон нас. според моите извори во прстените на сатурн сее наоѓа советот кој одлучува за надворешни интервенции на земјата
Абе што очекуваш, не си ми јасен?
Да те разберат атеистиве?
Па тие се вонземјани овде на планетата земја...:pos:

Имам чуено дека кралицата на англија е рептил. Можно ли е англиканците да се негативците кои ги напомена?

вонземјаните кои ќе слетаат на земјава мора да имаат дозвола од бог за да смеат да се мешаат во нашите цивилизација. цел универзум е исполнет со живот со слични луѓе како нас. кога слетале во древен египет вонземјаните со цел да им помогнат во изградбите на пирамидите кои служеле како храмови кои ќе им го покажат патот кон бога на луѓето.

Брат, сериозно, ти нешо се заебаваш или...?

Имаш ли појма од историја бе човече?!?
--- надополнето: 26 септември 2012 во 10:28 ---
--- надополнето: 22 септември 2012 во 18:09 ---

Шо сперма ќе беше! по по по п оп оо :eek:
И де кажи од каде ти е изворот?!

Па Питер Норт има многу помогнато тука:ROFLMAO:
--- надополнето: 26 септември 2012 во 12:16 ---
Интересно, хардкор православец, а те интересираат алтернативни теории, мистерии и сл. (y)
Ова ти се вика њуејџ православец.Ретко кој може да ги разбере нив.

Имам чуено дека кралицата на англија е рептил. Можно ли е англиканците да се негативците кои ги напомена?
можно е, само Господ знае
--- надополнето: 30 септември 2012 во 03:16 ---
Брат, сериозно, ти нешо се заебаваш или...?

Имаш ли појма од историја бе човече?!?
--- надополнето: 26 септември 2012 во 10:28 ---

И де кажи од каде ти е изворот?!
Историјата е прикриена, не на сите им одговара вистинската историја. Имам многу извори, меѓутоа најмногу свои лични, јас сум еден од тие кои има такви способности да биде гласник на зборот на Бога.

Историјата е прикриена, не на сите им одговара вистинската историја. Имам многу извори, меѓутоа најмногу свои лични, јас сум еден од тие кои има такви способности да биде гласник на зборот на Бога.

Ако си гласник, онда де сврти му го бројот, или пиши му еден смс, сакам тора муабет да попраам со него...

можно е, само Господ знае
--- надополнето: 30 септември 2012 во 03:16 ---

Апостоле ти пружам рука. Па кај си досега да се појавиш.

Давај брзо некој збор божји - затни им ги устите на сите неверници.

Со еден збор кандисај ги да се преобратат на правиот пат.

Соопшти ни ја вистината за нашиот творец. Избави не од Лукавиот.

Амин:cuc:

vonzemjani nema kraj ako nevie jasno nesto prasajteme zasve imam odgovor nese dangubite megusebe

Апостоле ти пружам рука. Па кај си досега да се појавиш.

Давај брзо некој збор божји - затни им ги устите на сите неверници.

Со еден збор кандисај ги да се преобратат на правиот пат.

Соопшти ни ја вистината за нашиот творец. Избави не од Лукавиот.

Амин:cuc:

ШеЃиве, мислам, дај.

Темава бе, бо/богови=вонземјани.
Прометеус работава.
Педерлук.

И да има и тие се божја творевина, а не ѓобогови.

Има еден Бог, се друго е фол.

Е да, кајганбог има еден, ама тоа е буч и е лажен.

ШеЃиве, мислам, дај.

Темава бе, бо/богови=вонземјани.
Прометеус работава.
Педерлук.

И да има и тие се божја творевина, а не ѓобогови.

Има еден Бог, се друго е фол.

Е да, кајганбог има еден, ама тоа е буч и е лажен.

Е ајде де, и ја го велам истото. Ама ај докажи им на останативе.

И сеа ко ќе појави уште некој лажен Апостол у име на Бог да шири вистина ака попоиве по црквиве, добијаш турлитава. Ама тоа од баба ми бар беше ептен вкусна, а оваа ...............

davi kazam nesto za gavolot najteska zadaca mubilo dagi ubedi lugeto deka toj ne postoi isega sega nemue gajle negleda preku internet se dangubi sonas bazata mue nekade vo kasavracki toe vo mavrovo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom