Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Kolku kg i koja mu e cenata ? Ako gi proba pisi so kako mozi ke poracam :)
Кило малце поевтино него кило протеин од МајПротеин.

Немам пробано и не планирам да пробам за брзо затоа што моментално не ми треба.

amix monster beef, amix cellzoom, bcaa instant body attack, body attack glutamine. Ja zedov ovaa kombinacija, sto mislite sto e max sto mozam da ocekuvam?

amix monster beef, amix cellzoom, bcaa instant body attack, body attack glutamine. Ja zedov ovaa kombinacija, sto mislite sto e max sto mozam da ocekuvam?
Во глобала добри суплементи се, ама многу пари си дал друже.. :D
80-90% ти е у исхраната, доволно ти било и протеинчето или бцаа(едно од нив, не двете). Освен ако одиш на такмичење, па имаш потреба и од бцаа и глутамин за побрза регенерација. Ако си почетник, не ти требало толку дадени пари, едно креатинче монохидрат и средена исхрана, подобри резултати ќе ти дадеа.
И поевтино :)

sve ok ali firmite si gi utnal za 100% :) postojat ultimate nutrition biotech muscle tech isto taka dobra firma i proverena od nekolku lujge tuka od forumot my protein. amix, i body attack se firmi koj pravat suplementi od isflok! od L glutaminot ke osetis razlika za mesec dena. pobrz oporavak i gi namaluva bolkite,ne opajga muskulot za vreme na pauza od treninzi. bcaa isto za oporavak. od kreatinot ke osetis pobrzo oporavuvanje pomejgu serii i malo podobruvanje vo silata ali ocekuvaj posle mesec dena. kaj nekoj lujge kreatinot ne deluva a kaj nekoj rezultati se osejkat posle 2 meseci koristenje ali ne ocekuvaj golem napredok vo muskulna masa :) whey se pie ako ne vnesuvas dovolna kolicina na proteini preku hranata pa nadohnaduvas so "tecna hrana."
ako nemas dovolen vnes na jagleni hidrati proteini i masti zabe zemas suplementi. suplementite rabotat zaedno so ishranata. od kaj pece gi zede suplementive ? :D imas ultimate nutrition podolu od bolnicata kaj zgradite dava i refus sakas 100 grama ti vaga.

Od kaj pece se da. Ne sum pocetnik ali ne sum ni pro, imam i prethodno zemano suplimenti, ali kombinacija od 4 ne sum imal dosega. So hranata se trudam kolku so mozam i so mi dozvolva rabotata da ja reguliram. Od celzoom sum prijatno iznenaden i go preporacvam. Razlika uste po 2 nedeli setiv, isto taka i bcaa e dobra. Za protein mozda si vo pravo, da go zavrsam i go menvam, na stomakot ne mi reagira najdobro od nego(pretpostavuvam deka e od nego) Kon sredinata na mart sakam da prodolzam so uste edenas pumpac pa posle nego so tribulus. Za onamu maj mesec da iskombiniram i so l carnitine za da se podzacistime :)

Тој Beef од Амикс е полн со филери, за таа цена имаш прилично подобар избор.
За БЦАА и Глутамин не ти ја гледам потребата, ако го пиеш протеинот по две дози и ако имаш средена исхрана нив може да ги оставиш за период кога нема да имаш протеин или евентуално кога ќе се чистиш и ќе внесуваш помалку храна.
Od kaj pece se da. Ne sum pocetnik ali ne sum ni pro, imam i prethodno zemano suplimenti, ali kombinacija od 4 ne sum imal dosega. So hranata se trudam kolku so mozam i so mi dozvolva rabotata da ja reguliram. Od celzoom sum prijatno iznenaden i go preporacvam. Razlika uste po 2 nedeli setiv, isto taka i bcaa e dobra. Za protein mozda si vo pravo, da go zavrsam i go menvam, na stomakot ne mi reagira najdobro od nego(pretpostavuvam deka e od nego) Kon sredinata na mart sakam da prodolzam so uste edenas pumpac pa posle nego so tribulus. Za onamu maj mesec da iskombiniram i so l carnitine za da se podzacistime :)

Изгледа имаш бааги вишок пари, овој пат си фрлил прилично во вода, а гледам на пролет имаш слична намера.
Која ти е целта и логиката на трибулусот?

Тој Beef од Амикс е полн со филери, за таа цена имаш прилично подобар избор.
За БЦАА и Глутамин не ти ја гледам потребата, ако го пиеш протеинот по две дози и ако имаш средена исхрана нив може да ги оставиш за период кога нема да имаш протеин или евентуално кога ќе се чистиш и ќе внесуваш помалку храна.

Изгледа имаш бааги вишок пари, овој пат си фрлил прилично во вода, а гледам на пролет имаш слична намера.
Која ти е целта и логиката на трибулусот?
Glutaminot sekogas sum go piel so pumpac kombinacija.Bcaa prv pat zemam, zato ne znaev so da ocekuvam. Visok ic nemam :) proteinot i pumpacot mi se uste od pred praznicite, bronhit imav pauza praev i sega ispadnaa glutaminot i bcaa. Po dva ispieni pumpaci preppraclivo e pauza, tribulusot za vreme na pauzata.

Glutaminot sekogas sum go piel so pumpac kombinacija.Bcaa prv pat zemam, zato ne znaev so da ocekuvam. Visok ic nemam :) proteinot i pumpacot mi se uste od pred praznicite, bronhit imav pauza praev i sega ispadnaa glutaminot i bcaa. Po dva ispieni pumpaci preppraclivo e pauza, tribulusot za vreme na pauzata.
А се ова се базира на некое истражување или така ти кажа некоја батко во теретаната?
Трибулусот има ефект само на твојот џеб, на ништо друго, ако ја читаш темата имав ставано пред неколку месеци научни студии каде имаше анализи колку е минијатурна разликата во поглед на мускулната маса и што се добива со тоа мало покачување на слободниот тестостерон од суплементи како што е трибулусот, најпросто речиси воопшто нема ефект.

Имат за :sekcza:

Се зезам, појма немам за што е само знам дека 90% од тие што идат кај мене втеретана го користат, 5-6 души пробале да ми го продадат, од 200 до 1500 ми барале.

Подобро тоа него да ме убедуваат да зеам дианабол и дека за евтино. :D

Имат за :sekcza:

Се зезам, појма немам за што е само знам дека 90% од тие што идат кај мене втеретана го користат, 5-6 души пробале да ми го продадат, од 200 до 1500 ми барале.

Подобро тоа него да ме убедуваат да зеам дианабол и дека за евтино. :D

Голем дел од нив слушнале дека ќе им го покачи тестостеронот, прочитале некој рандом пост накуцан за кликови и лајкови по интернет и мислат дека со трибулусот ќе станат Рамбо.
Дел од тие другите што се на шема меѓу другото го земаат и за време на пцт.

Инаку со дианаболот ќе направиш барем мускули :D со трибулусот само подлактицата може да ја зајакнеш :drk:макар што и тоа е под знак прашалник

денеска бев во палеоспорт купив таурин од мајпротеин, се брзав нешто дека колата ја оставив на пат до продавница, и не го погледнав убаво.

дојдов дома го отворив внатре се е стиснато и со грутки, изгледа му има влезено влага (мислам дека горе беше подотворено малце. Сеа не знам што да му правам ке пробам да го пијам, со раце го постискав и ги раситнав гуртките, сеа незнам дали ок е така.

Внимавајте кога купувате.

ПС
во палео исто ми има случено ми дале протеин каде што рок на траење завршува за 2 месеци, добро што беше само 2 кг, ама пак ете и во добра продавница секогаш треба да се внимава

денеска бев во палеоспорт купив таурин од мајпротеин, се брзав нешто дека колата ја оставив на пат до продавница, и не го погледнав убаво.

дојдов дома го отворив внатре се е стиснато и со грутки, изгледа му има влезено влага (мислам дека горе беше подотворено малце. Сеа не знам што да му правам ке пробам да го пијам, со раце го постискав и ги раситнав гуртките, сеа незнам дали ок е така.

Внимавајте кога купувате.

ПС
во палео исто ми има случено ми дале протеин каде што рок на траење завршува за 2 месеци, добро што беше само 2 кг, ама пак ете и во добра продавница секогаш треба да се внимава
Vratigo neka ti go zamenat so drug. Nesi ti vinoven sto tie ne si gi pazat proizvodite.

Здраво, зедов гејнер и пиши дека треба да се пие 4 пати на ден, дали има влијание тука возраста?
И треба да се зема 100г на порција?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom