- Член од
- 26 октомври 2016
- Мислења
- 2.124
- Поени од реакции
- 1.617
Kolku kg i koja mu e cenata ? Ako gi proba pisi so kako mozi ke poracamTamaro vo Ohrid.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kolku kg i koja mu e cenata ? Ako gi proba pisi so kako mozi ke poracamTamaro vo Ohrid.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Кило малце поевтино него кило протеин од МајПротеин.Kolku kg i koja mu e cenata ? Ako gi proba pisi so kako mozi ke poracam![]()
Во глобала добри суплементи се, ама многу пари си дал друже..amix monster beef, amix cellzoom, bcaa instant body attack, body attack glutamine. Ja zedov ovaa kombinacija, sto mislite sto e max sto mozam da ocekuvam?
sve ok ali firmite si gi utnal za 100%amix monster beef, amix cellzoom, bcaa instant body attack, body attack glutamine. Ja zedov ovaa kombinacija, sto mislite sto e max sto mozam da ocekuvam?
Тој Beef од Амикс е полн со филери, за таа цена имаш прилично подобар избор.amix monster beef, amix cellzoom, bcaa instant body attack, body attack glutamine. Ja zedov ovaa kombinacija, sto mislite sto e max sto mozam da ocekuvam?
Od kaj pece se da. Ne sum pocetnik ali ne sum ni pro, imam i prethodno zemano suplimenti, ali kombinacija od 4 ne sum imal dosega. So hranata se trudam kolku so mozam i so mi dozvolva rabotata da ja reguliram. Od celzoom sum prijatno iznenaden i go preporacvam. Razlika uste po 2 nedeli setiv, isto taka i bcaa e dobra. Za protein mozda si vo pravo, da go zavrsam i go menvam, na stomakot ne mi reagira najdobro od nego(pretpostavuvam deka e od nego) Kon sredinata na mart sakam da prodolzam so uste edenas pumpac pa posle nego so tribulus. Za onamu maj mesec da iskombiniram i so l carnitine za da se podzacistime![]()
Glutaminot sekogas sum go piel so pumpac kombinacija.Bcaa prv pat zemam, zato ne znaev so da ocekuvam. Visok ic nemamТој Beef од Амикс е полн со филери, за таа цена имаш прилично подобар избор.
За БЦАА и Глутамин не ти ја гледам потребата, ако го пиеш протеинот по две дози и ако имаш средена исхрана нив може да ги оставиш за период кога нема да имаш протеин или евентуално кога ќе се чистиш и ќе внесуваш помалку храна.
Изгледа имаш бааги вишок пари, овој пат си фрлил прилично во вода, а гледам на пролет имаш слична намера.
Која ти е целта и логиката на трибулусот?
А се ова се базира на некое истражување или така ти кажа некоја батко во теретаната?Glutaminot sekogas sum go piel so pumpac kombinacija.Bcaa prv pat zemam, zato ne znaev so da ocekuvam. Visok ic nemamproteinot i pumpacot mi se uste od pred praznicite, bronhit imav pauza praev i sega ispadnaa glutaminot i bcaa. Po dva ispieni pumpaci preppraclivo e pauza, tribulusot za vreme na pauzata.
Имат за
Се зезам, појма немам за што е само знам дека 90% од тие што идат кај мене втеретана го користат, 5-6 души пробале да ми го продадат, од 200 до 1500 ми барале.
Подобро тоа него да ме убедуваат да зеам дианабол и дека за евтино.![]()
Vratigo neka ti go zamenat so drug. Nesi ti vinoven sto tie ne si gi pazat proizvodite.денеска бев во палеоспорт купив таурин од мајпротеин, се брзав нешто дека колата ја оставив на пат до продавница, и не го погледнав убаво.
дојдов дома го отворив внатре се е стиснато и со грутки, изгледа му има влезено влага (мислам дека горе беше подотворено малце. Сеа не знам што да му правам ке пробам да го пијам, со раце го постискав и ги раситнав гуртките, сеа незнам дали ок е така.
Внимавајте кога купувате.
ПС
во палео исто ми има случено ми дале протеин каде што рок на траење завршува за 2 месеци, добро што беше само 2 кг, ама пак ете и во добра продавница секогаш треба да се внимава