Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Магнезиум Биглицинатот морам да го пофалам за вкус, мислам дека погрдо нешто од суплементи не сум пиел, почнав да го растворам во 2 голтки вода за побрзо да голтнам и одма пијам нешто да ми го тргне вкусот од устата, топ е како суплемент со квалитет, али вкус барем да му ставеле :)

Само со затнат нос и плакнење уста после xd

Me interesira L-carnitin so sto da se zeme vo kombinacija za topenje masti? Treningot bi se sostoel od plivanje 3 pati nedelno i 3 - 4 pati nedelno so spravi..

Me interesira L-carnitin so sto da se zeme vo kombinacija za topenje masti? Treningot bi se sostoel od plivanje 3 pati nedelno i 3 - 4 pati nedelno so spravi..

ALCAR се зима со Na-rala, Na-rala доза од 100 на милиграми, после 30 до 40 минути ALCAR, па после 20 оброк. Ако имаш проблеми со регулација на инсулин/гликоза, пази се, земи си со тебе некое колаче или бомбона за секој случај.

ALCAR се зима со Na-rala, Na-rala доза од 100 на милиграми, после 30 до 40 минути ALCAR, па после 20 оброк. Ако имаш проблеми со регулација на инсулин/гликоза, пази се, земи си со тебе некое колаче или бомбона за секој случај.

na-rala sto e , i pod koe ime go ima kaj nas?

IMG_20180208_210726_327.jpg денес ги зедов,одличен вкус и растворливост 450гр 60сервирања. 2:1:1. Омега 3 и магнезиум. За разлика од бцаа на олимп,овие се каде каде поквлитетни

Мартинчо, абе само со суплементиве ќе се најадеш, за овие да ги испиеш 2 литри вода не ти стига :D
Со гејнериве нешто ми стивна, ќе ти паднат мускулите :)

Дали е штетно/корисно да се пие ги пијам понекогаш, бидејки слушам шумечите биле многу штетни?
http://www.alkaloid.com.mk/content/images/2016/magnezium-packshot-02.png[DOUBLEPOST=1516129446][/DOUBLEPOST]Дали е штетно/корисно да се пие ги пијам понекогаш, бидејки слушам шумечите биле многу штетни?

http://www.alkaloid.com.mk/content/images/2016/magnezium-packshot-02.png
Зашто многу штетни шумечите?

Здраво. Сакам да прашам дали е добро да се пие гејнер за почетник? Одам веќе 4-5 дена втеретана ама многу сум слаб. Или подобро е протеини да почнам да земам?
И некаква препорака за каква марка, како се пие?

Здраво. Сакам да прашам дали е добро да се пие гејнер за почетник? Одам веќе 4-5 дена втеретана ама многу сум слаб. Или подобро е протеини да почнам да земам?
Не зимај ни тоа ни тоа. Едноставно јади повеќе.

Мартинчо, абе само со суплементиве ќе се најадеш, за овие да ги испиеш 2 литри вода не ти стига :D
Со гејнериве нешто ми стивна, ќе ти паднат мускулите :)
Nemozam da gi pijam pojke isto i whey go bataliv a i so bcaa mi e poevtino[DOUBLEPOST=1518187505][/DOUBLEPOST]
Posle mesec dena mozes gejner samo ne dolg period.

Продавам креатин монохидрат на Biotech USA, 500 грама.
Цена: 690 денари.

a33991.jpg

Го продавам пошто мене две ми стигнаа, а едното ми трае бајаги време, така да...

Колку време треба да се пие? И дали истото важи и за протеините?
2 до 3 месеци дур да ставиш некое кило оти нанесва и сало. Протеинот се пие во секое време без паузи. Да знајш дека однив не се става мускули така да не очекувај чудо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom