Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да земам следниов месец овај од пбц ми изгледа ефтин и можам да си го дозволам.

А што е ова ?

24909662_1028592813946857_1757721797492395807_n.jpg
pomaga za podobar son,za oporavak,go podobruva raspolozenieto pred trening,go zgolemuva hormonot za rast i pumpa za vreme na trening. so eden zbor glupost :D

Дијазепамче, од можни 10 ефекти при конзуирање 2 се поврзани со бодибилдинг.

:D

Абе милион опции имаш од страна на јаглехидрати што се квалитетни, а се припремаат апла брзо.

Полуподготвен ориз- варење/печење за 15 минути, во Стокомак го имаш за 86 денари кг италијански
Овес, остави го да откисне, во блендер со малку овошје и дозерка протеин имаш комплетен оброк.
Компирите се печат и варат исто брзо, барем за варени ги оставаш и бркај си работа низ дома, ниту може да ги зезнеш, ниту може да ги направиш невкусни.
Слатка пченка од конзерва, овошје, мешункасти зеленчуци и да не набројувам, барем јаглехидратите се џабе пари.

Види се е тоа ок и го знам.
Ама начинот на живот и работата не ми дозволува многу слободно време за готвење.

Евентуално можам само насабајле и навечер смути да си смутам пред работа и пред легнување во нутрибулетот и тоа е тоа...

Затоа гледам барем пред и после тренинг гејнер барем, два оброка да имам у текот на денот квалитен , + смутињата мислам ќе биде таман...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ама начинот на живот и работата не ми дозволува многу слободно време за готвење.

Евентуално можам само насабајле и навечер смути да си смутам пред работа и пред легнување во нутрибулетот и тоа е тоа...

Затоа гледам барем пред и после тренинг гејнер барем, два оброка да имам у текот на денот квалитен , + смутињата мислам ќе биде таман...

Ти си знаеш, начинот на живот е тој кај поголемиот дел, еве ме секој ден сум излезен од дома од 10-15 саати, додека да одморам после работа оризот е готов за 15минути, паралелно фрли во рерна да се печи и месото и си комплетен за следниот ден.
Совет за кај гејнерите гледај да нема многу шеќери (ќе видиш пример јаглехидрати 60грама, од кои шеќери 8 грама) и да има добар процент на протеин, не е работата да земеш некој полн со шеќер и да бувташ само „празни“ калории.

За 45 мин можеш да скоцкаш јадење за 2 дена па и више, нема тука никој full time бодибилдер

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

За 45 мин можеш да скоцкаш јадење за 2 дена па и више, нема тука никој full time бодибилдер

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Тебе ти треба само да биде зготвено месото и зеленчукот со сол и вагета нешто, не ја гледај мајкати додека готви и и требаат 3 саата за тава со ориз. :D

Rastvorlivost solidna ali ovaj na my protein katastrofa od vkusovi i na stranicata na my protein pisuva edno a na pakovanjeto sosem treto[DOUBLEPOST=1513179106][/DOUBLEPOST]2.5kg

Attachments

• Photo0144.jpg
    Photo0144.jpg
    51,4 KB · Прегледи: 29
  • Photo0146.jpg
    Photo0146.jpg
    43,8 KB · Прегледи: 33
Rastvorlivost solidna ali ovaj na my protein katastrofa od vkusovi i na stranicata na my protein pisuva edno a na pakovanjeto sosem treto[DOUBLEPOST=1513179106][/DOUBLEPOST]2.5kg

The nutritional information is based on the Unflavoured version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary.

Capture.PNG

Ти си знаеш, начинот на живот е тој кај поголемиот дел, еве ме секој ден сум излезен од дома од 10-15 саати, додека да одморам после работа оризот е готов за 15минути, паралелно фрли во рерна да се печи и месото и си комплетен за следниот ден.
Совет за кај гејнерите гледај да нема многу шеќери (ќе видиш пример јаглехидрати 60грама, од кои шеќери 8 грама) и да има добар процент на протеин, не е работата да земеш некој полн со шеќер и да бувташ само „празни“ калории.

Ќе земам протеин и креатин така одлучив, и плус шејкови, со млеко, јајца, јогурт, овесни снегулки, банани, малини, капини, брокула, спањак, лененл семе, чиа семе, путер од кикирики и ќе си ги комбинираам овие работи.... има некои рецепти на смути.мк

Ако си зел без вкус може да е грд, инаку имаат убави вкусови.
Ако имаш некој со сандаче во Бугарија, нарачајте си од официјална имаат попусти, 5кг за 50-56 фунти (околу 3900 денари+околу 300 денари ќе ви земат за шипинг до Бугарија), тој од чизкејк им е добар, страчатела им е добар, карамел...
https://www.myprotein.com/sports-nutrition/impact-whey-protein/10530943.html
шипинг опшнс
https://www.myprotein.com/customer-services/international-delivery.list

so vkus na malina e ne me bendisa vkusot posto nejadan malina :) ako go saka nekoj ke mu go dam 1500 taka stoj ne ni mislam da go pijam.

Да сечастам со вакво ?
de6c50cc64517648770f1dca17757660.jpg

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom