Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Препорака за добар мултивитамин? И исто така која е функционалноста од користење на Омега3 ?

Кажете добар стимул за сила за пред тренинг но да не е разор.Фала

Препорака за добар мултивитамин? И исто така која е функционалноста од користење на Омега3 ?
Најдобар мултивитамин моментално што може да се најде кај нас е HealthyMega.

Протеин што се исплати да го земеш до кај 1500?

Вежбам 6 недели, веќе сум во 7-та недела, 4-5 пати неделно. Не користам суплементи. Чисто онака да прашам кои суплементи ги препорачувате за почетници како мене освен Whey протеинот? Креатин?

Вежбам 6 недели, веќе сум во 7-та недела, 4-5 пати неделно. Не користам суплементи. Чисто онака да прашам кои суплементи ги препорачувате за почетници како мене освен Whey протеинот? Креатин?
Онака никој не прашува :icon_lol:
Држи се до исхрана и редовно вежбање.

Ne ne pomala gramazha, ne veruem da ima 2.3 za tolku evtino.

Sent from my D5103 using Tapatalk
Најди со некој другар да делите од 2,3кг поефтино ќе ти дојде. Еве пример MultyPhase Whey е 2400ден, на пола по 1200 ден за 1,1кг ќе ти дојде.

@sajSiGa где може да се наѓе и која цена ако знаш. Хвала унапред :D
Кај го има и цена ако може?
Околу 900денари е, а го има во скоро секоја аптека освен Зегин мислам, ако го немаат на лагер кажи им ќе го порачаат и за ден-два го добиваат.

Креатин монохидрат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom