Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Колку се плаќа отприлика за суплементи? :D
Кога стварно би имале ценовник би било добро... ама сега за сега е како се расположени некои не се замараат некои се тресат од земја ко кој знае што да е... зависи што среќа имаш :)

Кога стварно би имале ценовник би било добро... ама сега за сега е како се расположени некои не се замараат некои се тресат од земја ко кој знае што да е... зависи што среќа имаш :)

А како се плаќа тоа? Се уплаќа во пошта откако ке стигне пратката или?

Незнам како воопшто ќе успеете да увезете било каков додаток во исхрана, без соодветна документација за увоз на истиот. Така е според законските регулативи во МК.

Moze da mi preporacate dobar kreatin monohidrat i dali da go kombiniram so dekstroza ili ne
trebase so gejner ama finansii nema :D imam i multivitamin zemeno plus :D
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 17:37 ---
Moze da mi preporacate dobar kreatin monohidrat i dali da go kombiniram so dekstroza ili ne

--- надополнето: Jan 13, 2014 4:37 PM ---

Монохидрат како монохидрат, земи го било кој Micronized да ти пишува. Од биотек последно од кај претседателот го пиев добар беше, ги имам пиено и од дајматајз, ултимејт нутришн, калифорнија фитнес и некојлку дозерки од олимп и ако треба да бирам би го бирал од ултимејт нутришн Crea Pure. Со дектроза да добра комбинација ти е. Декстрозата после тренинг (јас ја пијам по 1 грам на 1кг телесна тежина).

Досега имам пиено два различни микронизирани креатини и не осетив ама баш ништо.
Слични искуства?
Решение?
Алтернатива?

Монохидрат како монохидрат, земи го било кој Micronized да ти пишува. Од биотек последно од кај претседателот го пиев добар беше, ги имам пиено и од дајматајз, ултимејт нутришн, калифорнија фитнес и некојлку дозерки од олимп и ако треба да бирам би го бирал од ултимејт нутришн Crea Pure. Со дектроза да добра комбинација ти е. Декстрозата после тренинг (јас ја пијам по 1 грам на 1кг телесна тежина).

Купив од Отиум зелениот сеа уште декстроза да најдам само :D

Досега имам пиено два различни микронизирани креатини и не осетив ама баш ништо.
Слични искуства?
Решение?
Алтернатива?
Што очекуваш да осетиш ?...креатин е не е асс

Очекував дека нема да се замарам со вакви коментари во најмала рака :p
прашањето е на место :) треба да знаеме што очекуваш да осетиш за да некој ти одговори....од монохидрат не би требало ништо ни да осетиш ....

Слични искуства?
Решение?
Алтернатива?
Пробај со бленд креатини, ако и од тоа не осетиш прекини да ги даваш парите на креатин и потоши ги на храна или некој друг суплемент.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom