Gjoroski
Master in Bodybuilding and Fitness Methods, IFBB
- Член од
- 14 септември 2009
- Мислења
- 1.332
- Поени од реакции
- 998
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.herkules.com.mk
Абе пријателче, каков крај на дискусијата кога повторно тресеш зелени.Во право си Ѓороски, гугл , бодибилдинг форумот, луге што користеле не се релевантен фактор. Може сега да се стави крај на дискусијава ?
Барем кога се работи за легален лек кој се користи во медицината, лесно може да се види неговото делување. Што ми кажуваш форуми и луѓе кои го користеле? Слободно поздрави ги дотичните и кажи им дека сум демантирал тоа што предходно го напишав, а ти дај ми линк овде, на веродостојни сајтови каде си го прочитал сето тоа.
И најинтересно е тоа што, прашуваше зашто немаше појма и сакаше да видиш какво мислење имаат оние кои знаат за тој лек. За подоцна да ми казеш дека од веродостојни сајтови си ги извлекол сите тие заклучоци, плус од лично искуство и консултација со професионалци во МК за таа тематика. Заборави ги исте овие тврдења, а јас после празниците ке ви отворам тема, не овде, каде ќе ви напишам што се по литература стои и држи вода за Винстрол како лек кој се употребува во спортот.