Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Значи исхраната средена,тежински тренинг 5-6 пати во неделата исто толку и кардио...Тренингот е помалиот проблем ме интересира дали барем малку делуваат овие...
Сигурно дека делуваат, ти даваат мала предност пред некој што не би ги земал, за дел од состојките што ги има докажано е дека функционираат, ако тебе ти се исплати да го земеш земи го зошто да не. Инаку колкава разлика е во составот меѓу ЕУ и Америка хаха како 2 различни продукти се :D

Значи исхраната средена,тежински тренинг 5-6 пати во неделата исто толку и кардио...Тренингот е помалиот проблем ме интересира дали барем малку делуваат овие...
Значи тежински тренинг се прави 3 пати неделно.
Волуменот се крати на 1/2 до 2/3 и сите тие идат со 60-80 % од МП.
Потоа комбинираш метаболички тренинг(интервално вежбање,комплекси со шипка,кружен тренинг).
И ако не следиш калории џабе ти е било кое апче...
Средена храна значи да си во калориски дефицит за мене.
--- надополнето: 14 април 2013 во 18:37 ---
Сигурно дека делуваат, ти даваат мала предност пред некој што не би ги земал, за дел од состојките што ги има докажано е дека функционираат, ако тебе ти се исплати да го земеш земи го зошто да не. Инаку колкава разлика е во составот меѓу ЕУ и Америка хаха како 2 различни продукти се :D
Се знае што вистински делува тоа се стероидите и бета 2 антгонисти.
Не ја кажува исхраната па да речам дали ќе му помогне...

Значи тежински тренинг се прави 3 пати неделно.
Волуменот се крати на 1/2 до 2/3 и сите тие идат со 60-80 % од МП.
Потоа комбинираш метаболички тренинг(интервално вежбање,комплекси со шипка,кружен тренинг).
И ако не следиш калории џабе ти е било кое апче...
Средена храна значи да си во калориски дефицит за мене.
--- надополнето: 14 април 2013 во 18:37 ---

Се знае што вистински делува тоа се стероидите и бета 2 антгонисти.
Не ја кажува исхраната па да речам дали ќе му помогне...
Секој со својот филм в теретана....Мене ми е цел да скинам 10-12 кг кои ги немав пред почетокот на зимава...Има тука додадено и мускулна маса и масти и што не,муабетот ми беше дали овие влијаат некако врз работата на срцето....Иначе исхраната ми изгледа вака: Доручек-4 белки,50 гр овесни снегулки со јогурт.Ручек:Стек или риба 200 гр и ориз 100-150 гр или пак 2 варени компира...Ужина:бадеми или лешници 40 гр...Вечера:салата марула со туна или евентуално 3 белки ....Кафе и вода едниствени течности што ги внесувам и секако протеин два пати во денот....Не ми е филмот мене некоја страшна дефиниција или нешто такво...

Секој со својот филм в теретана....Мене ми е цел да скинам 10-12 кг кои ги немав пред почетокот на зимава...Има тука додадено и мускулна маса и масти и што не,муабетот ми беше дали овие влијаат некако врз работата на срцето....Иначе исхраната ми изгледа вака: Доручек-4 белки,50 гр овесни снегулки со јогурт.Ручек:Стек или риба 200 гр и ориз 100-150 гр или пак 2 варени компира...Ужина:бадеми или лешници 40 гр...Вечера:салата марула со туна или евентуално 3 белки ....Кафе и вода едниствени течности што ги внесувам и секако протеин два пати во денот....Не ми е филмот мене некоја страшна дефиниција или нешто такво...
Јас ти пишав од мое искуство и луѓето што сум ги вежбал.
Значи на крај ќе дојдеш пак тука и ќе се жалиш.
Повеќе од 4 пати не ти треба да идеш тежински затоа што приоритет треба да ти биде зачување на мускулите,снагата и да можеш да живееш нормално.
Јас вежбав 6 пати неделно и кога додадов кардио тренинг како што велиш се чувстував како никој и ништо.
Вака е подобро 3 пати недено и 3-4 пати кардио со добар калориски дефицит.
Имам повеќе време за други работи,подобар опоравок и по активен сум за социјализирање.

Влијаат врз срцето, затоа и не се препорачува да се зема доцна пред спиење, но ако трпиш кофеин т.е. кафе без проблем нема да имаш проблем ни со ова мислам

Мора да одам на лекар Екг и остали испитувања да напраам зошто овој период е ризичен со алергииве у пм...Само од себе срцево ми чука побрзо него што треба така да мора да видиме што ке покажат резултатите па да зеам од овие...

Мора да одам на лекар Екг и остали испитувања да напраам зошто овој период е ризичен со алергииве у пм...Само од себе срцево ми чука побрзо него што треба така да мора да видиме што ке покажат резултатите па да зеам од овие...
Не се заебавај ако имаш стресен период овие ќе ти го повишат нивото на адреналин и ќе те направат уште постресен и ќе не можеш да спиеш и да вежбаш...

Не се заебавај ако имаш стресен период овие ќе ти го повишат нивото на адреналин и ќе те направат уште постресен и ќе не можеш да спиеш и да вежбаш...
Затоа и прашував...Ке почекам уште некој период пред да ги земам овие...Не дека вака не е добро 5 ти ден од почетокот со кардио тренинзи 2 кг изгубив ама мислам дека има доста вода во тие две кила...

Затоа и прашував...Ке почекам уште некој период пред да ги земам овие...Не дека вака не е добро 5 ти ден од почетокот со кардио тренинзи 2 кг изгубив ама мислам дека има доста вода во тие две кила...
Значи тој топач има yohimbine hcl кој е алфа 2 блокатор.
Го повишува срцевиот пулс а ти не добиваш никаков бенефит.
Значи да стопиш максимум 1 кг неделно е добро отколку 10.
Мал прогрес е подобар од никаков :)

Значи тој топач има yohimbine hcl кој е алфа 2 блокатор.
Го повишува срцевиот пулс а ти не добиваш никаков бенефит.
Значи да стопиш максимум 1 кг неделно е добро отколку 10.
Мал прогрес е подобар од никаков :)
Ајде ке размислам јас уште еднаш добро пред да земам нешто да не ве замарам без потреба,иначе тренеров и уште некои другари се упорни да земам кленбутерол ама мислам дека и тој се поврзува со работата на срцето...

Ајде ке размислам јас уште еднаш добро пред да земам нешто да не ве замарам без потреба,иначе тренеров и уште некои другари се упорни да земам кленбутерол ама мислам дека и тој се поврзува со работата на срцето...
Значи тренерот и другарите твои не си ти и не знаат како се осеќаш.
Кленбутеролот е толку стимулаторен што трае 20 часа.
Секогаш советувај се со професионалец и со доктор пред да земеш било што.
И после кога ќе ти биде лошо трк на форум да прашуваш.
Не се зезај.

Не бе да не ме сфатиш погрешно,не реков дека ке земам кленбутерол нити па нешто слично...Едноставно си прашувам јас само онака колку да бидам посигурен...А искрено да збориме и во ваквиве периоди задоволен сум од самиот себе и тоа како се осеќам со оглед на тоа дека го правам тренингот баш онака како што сакам...Далеку од тоа дека се осеќам лошо,иначе кога почнав да вежбам имав 121 кг после 7 месеци имав 87 кг единствено со кардио тренинг,склекови и стомачни...

Вака сега,значи сакам да почнам со
4.jpg

и ме интересира дали некој до сега го има користено? Едниствено ме интересира дали овој термогеник би штетел на срцето што мислам и дека нема потреба од тоа само еве баш би сакал да прочитам нешто за тоа....http://www.grenadefatburner.com/ingredients/ Ова се состојките што ги содржи ова....
Земи си или кленбутерол, салбутамол или евентуално ефедрин (ЕCA stack), сто пати поефтино, слично штетно а многу поефективно. Еве јас го терам салбутамол 3 ден има добар ефект.

Дечки, сакам да почнам да одам 2 пати дневно теретана, само како е подобро да правам т.е. дали наутро да правам тежински или кардио тренинг ? И колку часови да оставам за одмор измеѓу тренинзите во денот ?

п.с.
MajMyH за што служат кленбутерол, салбутамол и ефедрин (ЕCA stack) ме интересират...

Дечки, сакам да почнам да одам 2 пати дневно теретана, само како е подобро да правам т.е. дали наутро да правам тежински или кардио тренинг ? И колку часови да оставам за одмор измеѓу тренинзите во денот ?

п.с.
MajMyH за што служат кленбутерол, салбутамол и ефедрин (ЕCA stack) ме интересират...
Тоа се бета 2 антагонисти кој го зголемуваат волуменот и капацитетот на белите дробови со што вештачки ти го подигнуваат срцевиот пулс.
Го зголемуваат нивото на кателомините (адреналин и норедралин) и со тоа дејствуваат врз срцето.
Еден од ефектите е да ги прошират алвеолите и затоа ги користат астиматичари,а бодибилдерите ги користат затоа што го забрзуваат срцевиот пулс.
Негативни ефекти се тремор,нервоза,стрес итн...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom